POSESTVO BRIČ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POSESTVO BRIČ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POSESTVO BRIČ

   Novi Brič 1, 6274 Šmarje

   Tel: +386 (0)5 6699 140

   Telefon: +386 (0)31 382 420

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Posestvo Brič se nahaja v vinorodni slovenski Istri, na enem izmed gričev, tik ob slovensko-hrvaški meji nad krajinskim parkom Dragonja. Kot pričajo zgodovinski viri, so tukaj že od nekdaj težke, zdelane roke trmastih ljudi božale vinsko trto, ki jim je to ljubezen obilno vračala. Posestvo je dobilo ime po istoimenski vzpetini in vasi, ki se nahaja nad posestvom.

  Po projektu arhitekta Borisa Podrecce smo zgradili eno najsodobneje opremljenih kleti za predelavo grozdja v vrhunska vina s kapaciteto okoli 500.000 litrov. V sklopu kleti imamo tudi lastno polnilno linijo ter čudovit degustacijski prostor. Vinska klet Brič spada med 100 najlepših kleti v svetovnem merilu.

  Na posestvu Brič je v enem kosu zasajenih 36 ha vinogradov, ki jih obdeljujemo na ekološki način. Nahajajo se na nadmorski višini med 270 in 350 m, zaradi česar je moč čutiti vpliv tako Mediterana kot kontinenta, kar daje našim vinom posebno aromo. Zaradi neposredne bližine vinogradov in načina obiranja grozdja, je grozdje v manj kot pol ure iz trte že v mlinu, kar je svojevrstna posebnost. S tem postopkom ohranimo vse arome v vinu, ki bi se ob daljšem transportu grozdja izgubile.

  posestvo brič - EDINSTVENA POROČNA LOKACIJA

  Ena najlepših kleti v svetovnem merilu je lahko vaš najbolj romantičen kraj za potrditev vajine vezi pred vsem svetom. Ko se pari z našega stolpa degustacije zazrejo v svet, lahko vidijo svetlo prihodnost. In prav to je občutek, ki ga vsak par potrebuje.

  Enkratna poročna lokacija Posestva Brič postaja vedno bolj priljubljena poročna lokacija za mladoporočence. Čudovito urejena okolica in prijeten ambient vama bo pričaral poročni dan kot iz pravljice.

  Najbolj ganljiv del vajinega dne, POROČNI OBRED, se na Posestvu Brič navadno začne na čudoviti terasi pred degustacijsko salo ali v notranjosti degustacijskega sale z APERITIVOM, morda tudi prigrizkom, nato pa se slavje nadaljuje in zaključi z nepozabnim in sproščenim SLAVJEM s prečudovitim pogledom na nepozaben panoramski pogled na zaledje Istre, Jadransko morje s Piranskim zalivom in Benetkami, ob lepem vremenu pa pogled seže vse do Triglava in italijanskih Dolomitov.

  Zavedamo se, da je poroka edinstven dogodek, ki zahteva veliko priprav in pozornosti. Skupaj z našim osebjem bomo poskrbeli, da bo vajin poročni dan tak, kot ste si ga zamislili. Prisluhnili bomo vašim željam in se skupaj dogovorili glede vseh možnosti, ki jih naša lokacija ponuja.

  SANJE o pravljičnem poročnem dnevu pri nas postanejo RESNIČNOST.

  Posestvo Brič ustvarja vezi, med svetovi in ljudmi.

  vinska klet

  V okolju, kjer se tradicija prepleta z modernostjo, obiskovalcem nudimo oglede posestva in kleti, strokovno vodene degustacije naših vrhunskih vin ter organizacijo različnih dogodkov.

  Z idilično lokacijo je posestvo Brič idealna izbira za enodnevne izlete in za obiskovalce, ki želijo poizkusiti najboljša vina. Ob obisku lahko poleg degustacije vrhunskih vin, ogleda posestva in kleti, obiskovalci poizkusijo tudi gastronomske dobrote, kot so istrski pršut, sir, domače oljke in oljčno olje ter uživajo v neokrnjeni naravi s prečudovitim razgledom.

  Degustacijski prostor Vinske kleti Brič lahko sprejme do 50 gostov ob mizah oz. do 80 gostov v kolikor gre za stoječo pogostitev. V primeru lepega vremena se dogodek lahko izvede na zunanji terasi.

  Oglede kleti in degustacije izvajamo po predhodni najavi. Za izvedbo ogleda, pričakujemo najavo vsaj tri dni pred načrtovanim ogledom.

  DOBRODOŠLI V SVETU Brič vina…Z ljubeznijo, izkušnjami in predvsem strastjo do svojega dela vam pomagamo pri izbiri žlahtne kapljice primerne za vsakega –
  tako ljubitelja kot poznavalca…saj že od leta 1999 negujemo vsak grozd in iz njega pridelujemo vrhunska vina.

  IZBOR NAŠIH VIN

  Refošk Vinagra, Merlot, Cabernet sauvignon, Malvazija, Sladki muškat, Sivi pinot, penina Brič, Pinot Orange, Muškat Orange.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp