POROKA NA KOPAH

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROKA NA KOPAH

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROKA NA KOPAH

   Kontaktna oseba: g.Peter

   Telefon: 031 680 547

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poroka je eden izmed najlepših dni v našem življenju. Da bo načrtovanje vajine poroke prijetno, brez prevelikega stresa, lahkotno in da bosta uživala tako v pripravi, kot na sam poročni dan, smo tukaj mi. Z vajinih ramen bomo odvzeli čisto vse skrbi glede celotne organizacije, ne bomo pa pozabili na malenkosti, ki dodajo le še piko na i, vrhunsko izpeljani poroki.
  Na Kopah lahko opravita cerkveni in civilni del, medtem ko zabavni del pripravimo v Restavraciji Kope, Centru Kope ali pa v Lukovem domu.
  Pripravili smo poročna kulinarična doživetja s poročnimi kosili in večerjami, lahko pa skupaj z vama pripravimo vajin lastni jedilnik z dobrotami. Poroka na Kopah je odlična izbira za vse tiste, ki si želite poroko v naravi in pogostitev z vrhunsko kulinariko.

  poroka na kopah - poroka v objemu čudovite narave

  Vrhunska kulinarika, objem čudovite narave in intimna atmosfera so samo trije od razlogov zakaj vam bodo praznovanja in druženja pri nas še dolgo ostala v spominu.

  Restavracija Kope

  Restavracija Kope s prijetnim, modernim in hkrati zelo domačim videzom sprejme do 200 oseb.
  Primerna je za poroke, večje zaključene družbe, poslovna srečanja, Abrahame, rojstne dneve itd. Skupaj z izpopolnjeno ponudbo hrane vam bomo omogočili celovito izkušnjo s Kop. V restavraciji Kope vam pripravimo jedi, kot vam srce poželi. Naj bo to domač narezek, gobova juha z žganci ali pa Pohorski lonec, pri nas se domača kuhinja zliva z bogastvi svetovnih okusov.

  Grmovškov dom je »osrčje« Kop. Tukaj lahko najdete vse tradicionalne, domače jedi in sladice po receptu naših babic. Je odlična postojanka za vse tiste, ki potrebujejo okrepitev med pohodom in ostalimi poletnimi aktivnostmi na Kopah, saj je dostop do njega zelo lahek in se nahaja v središču dogajanja.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp