POROČNI SALON WHITE COUTURE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNI SALON WHITE COUTURE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   Poročni salon White Couture

   Koželjeva ulica 4, 1000 Ljubljana

   Telefon: 08/20 53 807, 051 669 944

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poročni salon White Couture – Salon z občutkom za poročno modo

  Poročni salon White Couture je butični salon v Ljubljani, kjer vse bodoče neveste čaka čudovita izbira poročnih oblek vseh vrst in velikosti za najem ali nakup, poročni čevlji, nakit in mnogo več.

  V našem poročnem salonu dajemo velik poudarek na osebni stik s stranko.. Za vas izbiramo le kvalitetne poročne kolekcije in z največjim veseljem svetujemo pri izbiri, pomagamo najti idealno obleko ter ostale dodatke.

  Pri nas vas čaka čaroben ambient v dveh nadstropjih, kjer boste našli bogato poročno ponudbo. Poleg oblek in dodatkov vam bomo svetovali in posredovali kontakte uspešnih in znanih poročnih ponudnikov kot so cvetličarne, slaščičarne, glasbene skupine, fotografi, make up artisti, prečudoviti poročni prostori, zlatarji in še kdo.

  Prisluhnili bomo vsem vašim željam in vam s svojimi idejami, večletnimi izkušnjami ter pozitivno energijo svetovali in pomagali, da boste zagotovo našli vse tisto, kar si želite.

  princes linija

  Modeli princes poročnih oblek so primerne za vse neveste, ki si želijo razkošne poroke.

  a-linija

  A-linija je linija poročnih oblek, ki nudi od elegantnih, klasičnih in zapeljivih modelov.

  Široka a-linija

  Široka a-linija je razkošnejša a-linija v krilu.

  oprijeta linija

  Oprijeta linija je primerna za vse neveste, ki bi rade poudarile svojo postavo.

  kratka linija

  Kratka linija predstavlja kratke poročne modele za vse neveste, ki bi rade poudarile zapeljivost svojih nog.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp