POROČNI SALON HOLLYWOOD

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNI SALON HOLLYWOOD

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI SALON HOLLYWOOD

   Partizanska cesta 53, 2000 Maribor

   Telefon: 02 252 20 98, 041 955 999

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V poročnem salonu Hollywood v Mariboru Vas bodo profesionalne svetovalke, ki premorejo 20 let bogatih izkušenj, prepričale s svojim znanjem, sposobnostjo izbire najboljšega modela in prijaznim nasmehom. V centru Maribora, na Partizanski cesti 53, ki se nahaja nasproti železniške postaje, se na 150 m2 razprostira salon z več kot 20 – letno tradicijo.

  Na Vas čaka široka paleta poročnih oblek priznanih svetovnih proizvajalcev in modnih kreatorjev. Prav tako Vam nudimo tudi večerne obleke ter oblekice za majhne prince in princeske. Pozabili pa nismo niti na krst, obhajilo in birmo.

  Svoje sanjske obleke bodo v poročnem salonu Hollywood našle tudi nosečnice in tiste s konfekcijsko številko do 58.

  POROČNI SALON HOLLYWOOD JE V KORAKU Z NAJNOVEJŠIMI MODNIMI TRENDI

  Modno osveščene, očarljive in samozavestne neveste si svoje pravljične obleke izberejo v poročnem salonu Hollywood. V oblekah iz poročnega salona Hollywood se je tako poročilo tudi že več znanih oseb. Profesionalna in izkušena ekipa poročnega salona namreč vsako leto obišče priznane mednarodne poročne sejme v Milanu, Barceloni in Londonu ter na ta način v Vašo neposredno bližino pripelje zadnje trende poročne mode v svetovnem merilu.

  modni dodatki

  Da boste neveste poročni dan preživele elegantno in sproščeno in da ples bo lahko trajal pozno v noč, smo v Poročnem salonu Hollywood poskrbeli za kolekcijo čudovitih poročnih čevljev, poročnega nakita, podvezic, boler in tančic. Poskrbimo tudi za blazinice za prstane in vabila.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp