POROČNI SALON ENA IN EDINA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNI SALON ENA IN EDINA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI SALON ENA IN EDINA

   Telefon: 070 998 818

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Ena in edina, izposoja in prodaja poročnih in svečanih oblek

  Salon poročne in svečane mode Ena in edina se nahaja na Savski cesti 13 v Domžalah. Na voljo je bogata izbira najlepših poročnih, svečanih, maturantskih in oblek za valeto, ki si jih lahko izposodite ali kupite. Z veseljem vam bomo strokovno svetovali pri izbiri vaše najlepše obleke, ki bo še dodatno lepo oblikovala vašo postavo in vas naredilo še bolj čarobno.

  Vse poročne ali svečane obleke vam s precizno natančnostjo oblikujemo po postavi. Po vaših željah in idejah pa vam obleko tudi sešijemo ali preoblikujemo. 20 let izkušenj pri svetovanju in oblikovanju poročne in svečane mode je zadosten razlog, da vas salon Ena in edina s svojim šarmom in profesionalnim pristopom zaposlenih popolnoma očara.

  Na voljo bogata izbira dodatkov

  Poročni dan je pomemben dan vašega življenja in takrat ste v središču pozornosti prav vi. Tako kot je pomembna poročna obleka morajo biti tudi dodatki skrbno izbrani.
  V poročnem salonu Ena in edina boste našle nakit in razne dodatke kot so:
  - Poročni nakit
  - Spodnje perilo
  - Pajčolani
  - Podvezice
  - Blazinice za prstana
  - Nogavice
  - Bolera

  Pri nas si lahko izposodite tudi svečane in maturantske obleke.
  V našem salonu oblečemo tudi vašo boljšo polovico zato bo ženin iz našega salona odšel najlepši, eni in edini.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp