POROČNI BUTIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNI BUTIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNI BUTIK

   Ulica Vladimirja Dolničarja 2, 1356 Dobrova pri Ljubljani

   Telefon: 041 609 070

   Kontaktna oseba: Katja Slabe

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   DOBROVA PRI LJUBLJANI

  Poročni butik – Zablesti v svoji popolnosti in edinstvenosti

  Da bi zagotovili, da bo vsaka nevesta našla obleko svojih sanj, poskrbimo za intimno in prisrčno gostoljubnost in neprekosljivo storitvijo za stranke. V našem poročnem butiku boste poleg bogate izbire poročnih oblek našle tudi široko ponudbo svečanih oblek in oblekic za najmlajše.

  Poročna obleka naj zajame občutek vaše ljubezenske zgodbe

  SVEČANE OBLEKE

  Modne svečane obleke za posebne priložnosti kot so maturantski ples, valeta, novoletna zabava in za druge svečane dogodke. V naših svečanih oblekah se boste počutile več kot udobno, obenem pa zasijale v vsej svoji lepoti.
  Modne svečane obleke so v našem poročnem butiku na voljo v različnih stilih, krojih in barvah.

  Pester izbor različnih dekliških svečanih oblek.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp