POROČNE PRAVLJICE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNE PRAVLJICE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNE PRAVLJICE

   Telefon: 041 797 146

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROČNI SALON POROČNE PRAVLJICE

  se nahaja na naslovu Mariborska cesta 214, 3211 Škofja Vas.
  V Poročnem salonu vam ponujamo široko paleto oblek svetovno priznanih proizvajalcev in modnih kreatorjev.

  V ponudbi Poročnega salona tako lahko najdete veliko različnih modelov poročnih oblek.Razen poročnih oblek, pa Vam nudimo tudi svečane in maturantske obleke. Svoje pravljične obleke pa bodo v poročnem salonu POROČNE PRAVLJICE našle vse bodoče neveste.

  V poročnem salonu POROČNE PRAVLJICE iz Celja vam bodo pri izbiri obleke pomagale profesionalne svetovalke s področja poročne in svečane mode. Te bodo na podlagi svojih izkušenj, skupaj z Vami izbrale pravo obleko, tako da bo vsaka nevesta na svoj najpomembnejši dan prav zagotovo najlepša.

  OBLEKE PO NAJNOVEJŠIH MODNIH TRENDIH

  Modno osveščene, očarljive in samozavestne neveste si svoje pravljične obleke izberejo v poročnem salonu POROČNE PRAVLJICE. V oblekah iz poročnega salona se je tako poročilo tudi že več znanih oseb. Profesionalna in izkušena ekipa poročnega salona namreč vsako leto obišče priznane mednarodne poročne sejme v Milanu, Barceloni in Londonu ter na ta način v vašo neposredno bližino pripelje zadnje trende poročne mode v svetovnem merilu. Kje si boste torej poročno obleko izbrale ve, je seveda vaša odločitev, vendar pri tem ostanite v koraku z modo in predvsem zveste svojim sanjam.

  Prav tako imamo veliko izbiro ženskih maturantskih in svečanih ženskih oblek.

  Ker je izbira poročne obleke ključnega pomena za ta enkratni dan, Vam priporočamo, da za rezervacijo termina za pomerjanje poročnih oblek v poročnem salonu POROČNE PRAVLJICE pokličete in rezervirate termin.

  Predvsem pa Vam priporočamo, da si svojo čarobno obleko izberete pravočasno, saj boste le tako lahko našle tisto zares pravo!

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp