POROČNA DEKORACIJA BY VANJA ANŽUR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POROČNA DEKORACIJA BY VANJA ANŽUR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POROČNA DEKORACIJA BY VANJA ANŽUR

   Peruzzijeva ulica 92, 1108 Ljubljana Rudnik

   Telefon: 070 658 365

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Pri poročna dekoracija by Vanja Anžur imamo za vajin sanjski dan bogato izbiro najrazličnejše poročne dekoracije. Izposojamo trendovske dekoracije s katerimi si lahko v trenutku ustvarita romantično poroko. Naj bo vajina poroka nekaj posebnega.

  V ponudbi imamo na izposojo veliko trendovskega dekorativnega materiala za dekoracijo omizij, raznih tematskih kotičkov in prostorov.

  TABLE DOBRODOŠLICE
  Tabla dobrodošlice je najlepši sprejem gostov na poročnem slavju. Tablo dobrodošlice lahko postavite pred vhodom v gostišče, dvorano ali pa kar na prostem iz smeri ,kjer prihajajo gostje. Tablo lahko namestite na različna stojala.

  NAJEM POROČNEGA OBOKA
  Najbolj zaželen dodatek na poročnem obredu je zagotovo obok. Za dekoracijo oboka poskrbite sami in ga okrasite v željenem poročnem stilu. Pri poročna dekoracija by Vanja Anžur imamo na voljo različne poročne oboke.
  Obok lahko okrasite z cvetlično dekoracijo, zavesami ali baloni. Oboki so tudi priljubljena dekoracija za različna praznovanja, kot so rojstni dnevi, baby shower, krsti, … Obok zaradi lažjega transporta prejmete razstavljenega na več delov in ga je enostavno za sestaviti.

  OZNAČEVALCI MIZ
  Označba miz je nepogrešljiv dekorativni dodatek, ki pomaga gostom hitro najti svojo mizo in se izogniti nepotrebni zmešnjavi.

  Tabla z različnimi napisi lepo popestrijo vajino poročno dekoracijo in poskrbi za popolno organizacijo poročnega slavja. Z njimi lahko poimenujeta različne kotičke na katere želita dati poudarek ( foto kotiček, sladki kotiček, smerokazi, …).

  LESENI PODSTAVKI ZA PRSTANE
  Naj vajini prstani še dodatno vabijo poglede.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp