POHORJE VILLAGE RESORT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A POHORJE VILLAGE RESORT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   POHORJE VILLAGE RESORT

   Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje

   Telefon: tel: 02 603 55 00

   Mobitel: 064 246 728

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Pohorje Village Resort je prikupno gorsko naselje, ki se nahaja na 1050 metrih nadmorske višine na Mariborskem Pohorju. Zgolj 300 m oddaljeno od zgornje postaje Pohorske vzpenjače in največjega slovenskega smučišča.
  Naravna oaza s širnimi gozdovi in pragozdom Šumik, jase in pašniki, čiste in pitne pohorske vode, slapovi in šotna barja z jezerci, največji metulj v Evropi in druge dragocene živalske vrste, edino silikatno gorovje pri nas. Vse to so naravne posebnosti Pohorja, ki navdušijo tako ljubitelje narave kot strokovnjake.

  Slikovita pohorska narava skriva številne kotičke, ob lepotah katerih vam bo zagotovo zastal dih. Postojte in začutite vse te naravne znamenitosti Pohorja!

  Poročna pravljica v pohorje village resort

  Energija gozda in romantična kulisa narave spremenijo vajino poroko v pravljico. Izrecita nekaj magičnih besed sredi neokrnjene narave in hkrati uživajta v vsem udobju, ki ga Forest hotel Videc nudi vama in vajinim gostom.
  Prostornost sob in dih jemajoči neposredni razgled iz teras na zelene gozdove Pohorja, vam bo pozimi pričaral pravo zimsko pravljico.  Medtem, ko vas bo v letnem času razvajal z razkošno zeleno barvo, ki kar vabi, da se izgubite v skrivnostnem gozdu, ki se razprostira pred vami. Forest hotel Videc razpolaga z 28 sobami. Vse sobe so dvoposteljne z dvema ali več dodatnimi ležišči.
  V hotelu se nahaja velika restavracija s teraso. V zimskem času gostje hotela lahko koristijo priročno shrambo za smuči z neposrednim izhodom iz hotela. Izbirata lahko med že pripravljenimi slavnostnimi meniju, ki jih je skrbno izbral naš chef ali pa se odločita za kreacijo čisto svojega.

  Uresničimo lahko še tako skrite želje in skupaj z vama ustvarimo pravo poročno pravljico sredi neokrnjene narave. Zaupajte nam vaš datum načrtovane poroke. V Pohorje Village Resort vam bomo pripravili ponudbo, ki bo vključevala vse vaše želje in vam tako orisala vašo poročno pravljico.

  po sprostitev v WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK****

  V Wellness & SPA Hotel Bolfenk po udobje, ki bo razvajalo vse vaše čute.

  Sonca polne sobe, okusna domača kulinarika s pridihom novega, ki vam jo postrežemo v sklopu restavracije hotela Bolfenk. Neposreden dostop do Wellness Hiše – Tišina gozda, kamor se lahko sprehodite v copatih in kopalnem plašču vam obljubljajo vrhunsko kakovost bivanja, kjer vas bomo razvajali na vsakem koraku. Tik preden se boste, po oddiha polnem dnevu, zleknili v udobno posteljo, vas bo v sanje zazibal pogled na nebo polno zvezd. Naslednje jutro pa vas bo zbudil vonj sveže pečenega kruha. Medtem bo skozi okno že kukal sončni žarek, ki obljublja še en lep dan v naši družbi in v objemu gozdov.

  Hotel razpolaga z DVAJSETIMI prostornimi NADSTANDARDNIMI sobami in med njimi je tudi vaša.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp