PLESNI STUDIO PROSTYLE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PLESNI STUDIO PROSTYLE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PLESNI STUDIO PROSTYLE

   1000 LJUBLJANA-VIČ

   Kontaktna oseba: Peter capuder

   Telefon: 070 298 450

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROČNI PLESNI TEČAJI

  Vse bližje je vajin najlepši trenutek v življenju; vajin prvi skupni ples kot mož in žena s katerim se bosta vidva in tudi svatje zavrteli na svatbi. Da pa bo vse potekalo gladko in v sproščenem ozračju pa vam ponujamo POROČNI TEČAJ, kjer se bosta vidva in vajini svatje naučili ali pa samo obnovili korake angleškega valčka, dunajskega valčka, swinga, polke,.. in tudi drugih plesov po vaši želji.

  Za bolj intimno ozračje pa lahko izbereta tudi SOLO POROČNI TEČAJ ali INDIVIDUALNE UREs plesnim učiteljem, ki bo sestavil ples samo za vaju, po vajinih željah in na glasbo vajinega srca. Ples bo ostal skrivnost vse do svatbe kjer bosta z otvoritvenim plesom presenetila in navdušila svate.

  NAŠE PREDNOSTI

  - deljenje izkušenj - preko 700 parov in preko 700 različnih zgodb in pripetljajev (razkrivamo vam majhne skrivnosti, ki naredijo vaš plesni nastop lažji)
  - izvedba tečaja v vaši bližini ali kar pri vas doma (glavna dvorana: Vrhnika, Pomožne dvorane: Kranj, Ihan, Ljubljana-rudnik, Vransko...)
  - več kot 20 let izkušenj na področju poročnih plesov

  OSNOVNI PAKET: 260EUR na par ... 6ur / 60minut
  Hitro obujte poročne čevlje in nas pokličite, da skupaj pripravimo nepozaben ples.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp