PLESNA ŠOLA PLES PLUS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PLESNA ŠOLA PLES PLUS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PLESNA ŠOLA PLES PLUS

   PPlesna dvorana Rakovnik
   Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

   Plesna dvorana PLES PLUS – Koseze
   Ulica Franca Mlakarja 3, Ljubljana – Koseze

   Telefon: 041 878 464

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  plesna šola ples plus - poročni ples

  Se želita naučiti prvih plesnih korakov ali pa obnoviti plesno znanje? Morda bi se rada pripravila za ples ob posebni priložnosti kot je poroka. Za vaju so kot naročene individualne ure.

  Program individualnih ur lahko prilagodimo vajinim željam, urniki pa so prav tako lahko zelo fleksibilni. Nedvomno bomo našli ustrezne termine.

  Plesna šola Ples plus je plesna šola za vse generacije. Ples je namreč odličen vir večne mladosti. Vsak ki pleše, s tem poskrbi za boljšo kvaliteto življenja in večjo vitalnost. Ples je univerzalna govorica telesa, družabni ples pa nas še posebej povezuje in zbližuje.

  Ples v paru nam pričara sproščeno druženje in kvalitetno preživljanje prostega časa. vzemite si čas zase in zaplešite!

  Smo skupina izkušenih, dinamičnih in strokovno podkovanih plesnih pedagogov. Poskrbimo za sproščene ure družabnega plesa ter standardnih in latinskoameriškh plesov, tako na anmacijah, tečajih, plesnih vikendih kot tudi na individualnih urah. šola Ples plus je plesna šola za vse generacije. Veliki mojstri za mlade talente – saj s plesom ostanete mladostni, tudi, ko leta govorijo drugače.

  Z družabnim plesom združujemo prijetna doživetja na plesnih vikendih in počitnicah. Za vas pripravimo igrive in zabavne plesne animacije, ki jih lahko popestrimo tudi z nastopi.

  Standardni in latinskoameriški plesi so naša strast. V Plesnem klubu imamo tudi tekmovalno skupino, plesna šola pa ponuja tečaje različnih zahtevnostnih stopenj, individualne ure in pripravo poročnih plesov.

  PLESNI PROGRAMI

  - Priprava na poročni ples
  - Zumba
  - Show team J.O.Y
  - Hip hop MAME
  - Plesni tečaji družabnega plesa
  - Plesni vikendi
  - Animacije in team buildingi
  - Individualne ure
  - Strokovna izobraževanja za delavce v šolstvu
  - Balet
  - Hip hop team
  - Latino in standard team - solo in pari
  - Valete, maturantski plesi, plesni kulturni dnevi
  - Praznovanje rojstnega dne

  Na voljo imamo 2 plesni dvorani

  - Plesna dvorana PLES PLUS - Koseze
  Ulica Franca Mlakarja 3, Ljubljana

  - Plesna dvorana VIJA VAJA, Ljubljana - Rakovnik
  Dolenjska cesta 43, Ljubljana

  Več informacij

  Telefon: 041 878 464
  E-pošta: info@plesplus.si


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp