PLESNA ŠOLA FREDIDANCE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PLESNA ŠOLA FREDIDANCE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PLESNI CENTER FREDIDANCE

   Zadobrovška 88, 1260 Ljubljana – Polje

   Mobilni telefon: +386 31 647 637
   Telefon: +386 1 5291060

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Plesna šola Fredidance je že od leta 1991 drugi dom mnogim plesalcem latinsko-ameriških in standardnih plesov v Sloveniji. Nekateri naši varovanci so posegli celo v sam svetovni vrh in nosijo sloves «naše» ter «slovenske šole plesa» po vsem svetu.

  Če bi se radi naučili prvih korakov, obnovili in poglobili svoje plesno znanje, se s plesom rekreirali, ali pa se pripravili na pomemben življenjski dogodek, kot sta poroka ali maturantski ples, vabljeni v svet plesa v Plesni šoli Fredi!

  Poročni ples

  Bliža se čas, ko si bosta z ljubljeno osebo na poročni slovesnosti izmenjala prstane ter si obljubila večno ljubezen. Poleg trenutka, ko bosta dahnila svoj 'da", vama bo ostal v trajen spomin vajin prvi ples v vlogah moža in žene.

  Eleganca obeh bo s tem plesom še bolj poudarila glamuroznost enkratnega dogodka.

  V Plesni šoli Fredi imamo dolgoletne izkušnje s pripravo mladoporočencev na prvi ples.

  Razumemo, da imata lahko različno plesno predznanje, ali pa sploh še nikoli nista zaplesala skupaj. Mogoče imata rada kaj bolj modernega, ali pa sta ljubitelja klasične elegance. Želilta pravi spektakel, ali le nekaj taktov plesa, predno povabita na plesišče svoje svate? Kaj pa ples z očetom, mamo, tastom ali taščo?

  Pri nas boste dobili vse, kar je potrebno in kar si bosta zaželela.

  Poročni tečaj

  Ponujamo vam pripravo na poroko v posebnem poročnem tečaju v katerem se boste skupaj z drugimi mladoporočenci v nekaj tednih naučili najbolj pogosto plesane plese na porokah: počasni valček, hitri valček, fokstrot/disco fox, rumba, čačača...

  Prednost tečaja za mladoporočence je, da je program prilagojen dogodku in cenovno ugoden (vsakemu paru podarimo tudi 10€ popusta za 1. individualno uro).

  Nekaterim parom bo obisk tega tečaja zadostoval, nekateri pa boste morda želeli svoj prvi ples še malo dodelati ali prilagoditi lastnim željam in bolj izstopati.

  V tem primeru vam priporočamo individualne ure, na katerih se bomo posvetili samo vajinim željam in vajino znanje, ki ga bosta pridobila na poročnem tečaju, oblikovali v unikatno koreografijo.

  Individualne ure plesa za mladoporočence

  Individualno obravnavo in koreografijo po lastnih glasbenih željah vam nudimo na individualnih urah plesa za mladoporočence.

  Na teh urah bosta sama s plesnim učiteljem (ali učiteljico), ki mu bosta zaupala svoje želje.

  Prednost individualnega pristopa je, da se lahko popolnona prilagodimo vašim željam, tako po terminu vaj, izboru učitelja in izboru plesa, glasbe, oziroma koreografije. Vse to je zagotovilo, da se bosta na svoj posebni dan počutila sproščeno in uživala v vsakem trenutku.

  Zaplešite z nami v novo življenjsko obdobje.

  plesna šola fredidance poskrbi za pravo plesno animacijo

  V Plesni šoli Fredi imamo na voljo dve lepi dvorani, z dobrim ozvočenjem in osvetlitvijo, garderobo, recepcijo, internim bifejem, parkingom ..., ter ekipo plesalcev, plesnih vaditeljev in učiteljev.
  Če ne veste kako bi popestrili dogodek, je plesna animacija resnično prava izbira. Prilagodimo jo po vaših željah, glede na specifiko dogodka.

  Poskrbimo za plesno animacijo na poslovnih dogodkih, na rojstnodnevnih zabavah, na družabnih dogodkih in obletnicah.
  Z našimi profesionalnimi plesnimi učitelji pričaramo dogodek, ki ga prisotni ne bodo nikoli pozabili in poskrbimo za sproščeno in dobro vzdušje, ki se bo nadaljevalo vse do konca dogodka. Izvedemo jo lahko v obliki plesnega nastopa ali pa kot vodeno animacijo z našimi vrhunskimi učitelji.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp