PLESNA ŠOLA CHA CHA CHA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PLESNA ŠOLA CHA CHA CHA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  PLESNA ŠOLA CHA CHA CHA

  Telefon: 051 611 000

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Bodoča mladoporočenca, čestitamo vama ob vajini odločitvi, da bosta stopila na skupno življenjsko pot.

Na vajini poroki se bosta gostom najbrž predstavila z otvoritvenim poročnim plesom, pri katerem vama lahko pomagamo v Plesni šoli Cha Cha Ch. ponašamo z najdaljšo plesno tradicijo na Gorenjskem.
Za vaju, priče, svate in za vaše prijatelje smo pripravili plesni program, ki ga bomo prilagodili tako vajinim željam, kot tudi predznanju. Izbira glasbe in plesa je odločitev, ki jo bosta sprejela sama, mi pa vama bomo ponudili kar čim večjo možnost izbire. In vama pri odločitvi pomagali. Izbirata lahko med klasičnima angleškim ali dunajskim valčkom, ali pa svate raznežita z rumbo oz. tangom. Lahko pa jih dvigneta na noge s poskočnim jive-om ali rock’n’roll-om, ali izbereta katerikoli drug ples po vajinih željah.

Čas je eden izmed pomembnejših dejavnikov pri pripravi na poroko, zato smo se z našimi srečanji terminsko pripravljeni prilagajati predvsem vajinim željam.

Naša naloga se ne konča le pri pripravi na otvoritveni ples, temveč smo vaju pripravljeni naučiti tudi ostale plese. Z njimi bosta lahko osvojeno oz. obnovljeno plesno znanje pokazala na zabavi po uradnem delu.

V naših plesni dvoranah vama bomo omogočili, da bosta hitro in brez stresa prišla do zaželenega plesnega znanja, ki vama ga bodo zavidali vsi na poroki.

Že vnaprej vama želimo vse najlepše v novem življenjskem obdobju.

Plesna šola s tradicijo

Plesni center v Kranju vodiva plesna učitelja Davorka in Janez Gorišek v sodelovanju z zunanjimi sodelavci že od leta 1983 in imava licenco Združenja plesnih učiteljev in voditeljev v okviru Plesne Zveze Slovenija. Smo plesna šola z najdaljšo tradicijo na Gorenjskem, poleg Kranja nas najdete tudi na Jesenicah, na Bledu, v Lescah, v Radovljici in v Škofji Loki.

Pod imenom Plesna šola Urška Kranj smo delovali na Gorenjskem 15 let, s 27. oktobrom 2011 pa smo se preimenovali v Cha Cha Cha, plesni center Gorenjske d.o.o. Locirani smo v zgornjem nadstropju Delavskega doma v Kranju, na Slovenskem trgu 7 (vhod nasproti Občine Kranj).

Telefonske informacije sprejemamo vsak dan od 9. do 19. ure

V naši plesni šoli se je naučilo plesnih korakov že na tisoče otrok, mladih in odraslih. Pridružite se jim tudi Vi in ob plesu in zabavi boste spoznali nove prijatelje.Pri izbiri ustreznega tečaja ali dejavnosti Vam bomo z veseljem svetovali, istočasno pa izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo.

OTVORITVENI PLES BODOČIH MLADOPOROČENCEV

Bodoča mladoporočenca, preden bosta stopila na skupno življenjsko pot, se bosta morala na svoji poroki predstaviti z otvoritvenim poročnim plesom. V Cha Cha Cha, plesnem centru Gorenjske smo za Vaju, za priče, za svate in za vajine prijatelje pripravili plesni program, ki ga bomo med individualnim poučevanjem ali poročnim tečajem skupaj sestavili ter ga prilagodili glede na Vajine želje. Plese, izbor glasbe in izbor termina vaj bomo uskladili skupaj z Vama. Skratka, hitro in brez stresa Vaju bomo naučili željene plesne korake.

Že vnaprej Vama želimo vse najlepše v novem življenjskem obdobju.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp