PIVO ROKOVNJAČ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PIVO ROKOVNJAČ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PIVO ROKOVNJAČ

   Stari Trg 19, 1225 Lukovica

   Telefon: 041 389 637

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  V pivovarni Lukovica že vrsto let varimo izvrstno domače pivo Rokovnjač. Narejeno je po domačem receptu iz več vrst sladu in slovenskaga hmelja. Piva ne filtriramo, pasteriziramo, oziroma mu ne dodajamo konzervansev ter umetnih sladil in arom, kar pomeni da je 100% naravno.

  V ponudbi imamo svetlo in temno pivo. V naši ponudbi pa imamo tudi pivo ČISTA DESETKA, ki je bilo izdelano ob obletnici pivovarne.

  pivo rokovnjač na dogodkih

  Za vse ljubitelje dobrega piva lahko poskrbimo tudi na različnih dogodkih kot je poroka, piknik, praznovanje rojstnih dni, obletnic, zaključenih družb in team buildingov. Preverite pestro ponudbo Rokovnjač piva.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp