PIKOL LAKE VILLAGE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PIKOL LAKE VILLAGE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PIKOL LAKE VILLAGE

   Vipavska cesta 94, 5000 Nova Gorica – Vipavska Dolina

   Telefon: +386 5 333 45 23

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Pikol Lake Village se nahaja v Novi Gorici, v čudovitem objemu narave. Jezero ob Pikolu je res nekaj izjemnega. Kdaj ste nazadnje zaspali ob zvokih žuborenja potoka in se prebudili ob reganju žabic? Dovolite naravi, da vas napolni s poživljajočo energijo, pa čeprav le za nekaj dni. Spoznajte, kako mi razumemo harmonijo bivanja. Izberite nastanitev, ki najbolj ustreza vašim željam in si ustvarite nova doživetja med vodo in drevesi.

  PRAVLJIČNO DOŽIVETJE V OBJEMU NARAVE

  Na voljo so vam vodne vile in gozdna vila.

  V vasici imamo 4 vodne vile, ki odražajo naš globok poklon naravi in kraju v kateremu bivamo. Hišice odlikujejo izbrani naravni materiali, toplina lesa in brezskrbno bivanje med vodo in gozdom. Vile so dvignjene nad gladino jezera s pogledom v gozd, z izbrano opremo, lastno teraso in pogledom na čudovito naravo. Verjemite, nepozabna izkušnja.

  Gozdna vila je umeščena tik ob robu jezera s pogledi na celotno vasico. Glamurozen apartma z izbranimi naravnimi materiali, toplina slovenske smreke in uživanje med gozdom in jezerom. Vila ima razkošno teraso s prehodom do lastnega masažnega bazena.

  pikol za praznovanje različnih dogodkov

  Pikolova kuhinja obratuje na rezervacije, za poslovna kosila, butične poroke in zaključene skupine. Poskrbimo za vrhunsko kulinariko. Kulinariko pri nas razumemo kot moto življenja. Z mislimi na kulinariko se prepleta naš skoraj vsak dan. Pikolova kuhinja se prepleta med več navdihi iz Goriških Brd in Vipavske Doline. Verjamemo v trenutni navdih, zato spontani jedilniki nastajajo tudi med vsakodnevnimi obiski lokalnih ponudnikov.

  V kuhinji uporabljamo sezonske surovine iz vrta in gozda.
  Pestra paleta nabranih sestavin ponuja nešteto možnosti za ustvarjanje pravih vilinskih obrokov. Preprosto, a prefinjeno! Gostu želimo predati okus, ki ga je narava oblikovala in naše znanje oplemenitila. Iščemo detaljle. Samo tako lahko za vas ustvarjamo presežke.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp