PIKNIK PROSTOR PR’KLAMFI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PIKNIK PROSTOR PR’KLAMFI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PIKNIK PROSTOR PR’KLAMFI

   Kolovec 15, 1235 Radomlje Domžale

   Kontaktna oseba: Žiga Ukmar

   Telefon: 041 211 975

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Želite prirediti piknik v naravi ? Vam zabava za vašo okroglo obletnico predstavlja prevelik zalogaj? Bi rada imela unikatno poroko?

  Pri Piknik pr’Klamfi vam organiziramo piknik, poroko ali poslovno prireditev na našem prečudovitem piknik prostoru v osrčju gozda ob neposredni bližini ribnika, le 20 minut iz Ljubljane.

  ​Na piknik prostoru imamo na voljo profesionalno kuhinjo, ki nam zagotavlja, da lahko vse jedi pripravimo sveže. Imamo tudi točilni pult in ogromno prostora za ohlajevanje pijače, tako, da nikoli ne zmanjka hladne osvežilne pijače. Prostor je pokrit za do 200 oseb, torej je primeren za vse vremenske pogoje. Vse to vam skuha in postreže naše osebje z dolgoletnimi izkušnjami v tem poslu. Poskrbimo za to, da imate kar se da malo skrbi glede organizacije, Vaša naloga je samo primerno vabilo gostom in dobra volja.

  piknik pr’klamfi - Catering, organizacija dogodkov in porok, najem piknik prostora

  Imamo svoj lasten prostor z vso potrebno infrastrukturo v osrčju narave, kjer Vam pripravimo nepozabno izkušnjo. Poskrbimo za celotno pogostitev vas in vaših gostov. Pri nas je možna tudi civilna poroka.

  * prostor je pokrit za do 100 oseb
  * prostor se oddaja samo s celovito ponudbo (najem prostora + catering)
  * kapaciteta: do 200 oseb za klasični piknik ali poslovni dogodek, do 80 oseb za poroko
  * prostor ima zunanje ločene sanitarije (ženske/moški)
  * prostor je dostopen invalidnim osebam
  * prostor nima prenočišč
  * prostor je od prvega soseda oddaljen približno 500m in tako omogoča zabavo tudi po 22h
  * vsa hrana je sveže pripravljena na sami lokaciji

  * na prostoru je majhno travnato nogometno igrišče za odbojko na travi, miza za namizni tenis, koš za igranje košarke, igrišče za metanje podkev, igrišče za metanje balotk, biljard miza, itd...
  * na samem prostoru je kar nekaj otroških rekvizitov in igrač
  * možnost najema animatork za otroke
  * možnost postavitve napihljivega gradu ali najema trampolina
  * možnost lastne okrasitve prostora
  * prostor je prijazen do hišnih ljubljenčkov
  * možnost najema prevoza po zaključeni zabavi

  Catering na vašem dogodku

  Poskrbimo za celovito ponudbo na našem prostoru ali kje drugje na terenu.

  Poroka

  Na našem piknik prostoru se lahko tudi poročite! Prav tako je možen civilni obred na sami lokaciji pod pravljičnim paviljonom ob ribniku. Pogostitev poroka pri nas je možna za do 80 svatov, imamo pa za poroko posebne okrogle mize in stole s prevlekami. Več si lahko ogledate v galeriji slik.

  ​Seveda lahko opravimo pogostitev na terenu npr. po cerkvenem obredu pred cerkvijo, ali po civilnem obredu na gradu. Lahko pri vas doma pred samo poroko, lahko pa tudi organiziramo celotno poroko na drugi lokaciji.

  Klasični piknik

  Klasični piknik je pogostitev z osnovno hrano in pijačo na našem piknik prostoru ali pred vašo hišo. Na drugi lokaciji lahko postavimo terensko kuhinjo in tako pečemo in kuhamo v živo (showcook). S seboj pripeljemo tudi tople posode (beinmarie), tako hrana ostane topla dlje časa.

  V 25ih letih smo priredili ogromno različnih dogodkov, obdelali že več kot 350 lokacij in bili prisotni pri mnogih eventih.

  Poslovni dogodek

  Imate podjetje in bi svoje zaposlene radi nagradili z zabavo? Najbolšo zabavo z družabnimi igrami in obilo dobre volje? Naš piknik prostor ima kapacitete za do 200 oseb, lahko se pa postavi tudi šotor z dimenzijami do max 30m x 15m in s tem zagotovite večjo kapaciteto.. Zaupalo nam je že ogromno podjetij, naj bo med njimi tudi vaše.

  Pridemo tudi v vaše podjetje, kjer s skupnimi močmi organiziramo nepozabno zabavo.

  Premium piknik

  Želite svojim gostom postreči samo najboljše? Najboljše meso in ob njem pa najboljša vina? Seveda se lahko dogovorimo za premium izvedbo piknika, ki bo za vedno ostala v vašem spominu za vedno, vaši gostje bodo pa ostali odprtih ust.

  Lahko sami ujamete postrv iz našega ribnika, ki je gojena samo z mrčesom in kruhom, mi pa vam jo nato spečemo ter postrežemo. Pri nas je meja le nemogoče.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp