PETRE ŽALEC D.O.O.

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PETRE ŽALEC D.O.O.

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   PETRE ŽALEC D.O.O.

   Kontaktna oseba: Anemari

   Telefon: 03 703 21 00

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Poročni in VIP šotori

  Petre šotori – hale d.o.o smo ponudnik poročnik šotorov in dodatne opreme, ki so idealna rešitev za idilično in svečano poroko na prostem v vseh letnih časih.

  Notranjost šotora lahko oblečemo z VIP stropnimi in stenskimi zavesami bele barve, ki ustvarijo ambient snežno bele dvorane, katerega dopolnijo tudi lestenci. Osnovno podlago prekrijemo z lesenim podom in talno oblogo v željeni barvi. Svoj čar vsekakor dodajo banketne mize prekrite s čudovitimi prti do tal in stoli z prevlekami in petljami, ter slavna svatovska miza.

  In to še ni vse – poskrbimo tudi za odre različne velikosti in plesišče, kjer bosta odplesala vajin prvi ples. Seveda pa lahko kombinirate tudi z ostalimi komponentami iz zaloge.

  Poleg šotora za slavje, vam uredimo tudi prostor za civilni obred. Manjše pagode ali paviljoni, vam bodo zagotovili streho, da bo obred izpeljan na prostem ob vsakem vremenu.

  Ker imamo na področju porok ogromno izkušenj, pa smo naredili še korak dlje in postavili svojo prvo poročno lokacijo ''Pod zvezdami'' na Vranskem. Prostor je opremljen z mizami, stoli in dodatno opremo. Pika na i pa je prozorna streha, skozi katero boste lahko opazovali zvezde. Pred šotorom vas čaka tudi lounge prostor, kjer boste lahko posedeli v objemu narave.

  Šotor Vam opremimo z dodatno opremo, kot so stropne in stranske zavese, catering oprema, lesen pod, talna obloga, dekoracija iz filca,… Vaši gostje se bodo počutili odlično, dogodek pa jim bo ostal v lepem spominu.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp