PETRE ŽALEC D.O.O.

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A PETRE ŽALEC D.O.O.

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  PETRE ŽALEC D.O.O.

  Kontaktna oseba: Anemari

  Telefon: 03 703 21 00

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Poročni in VIP šotori

Petre Žalec d.o.o ,poročni šotori so idealna rešitev za idilično in svečano poroko na prostem v vseh letnih časih.Notranjost šotora lahko oblečemo z VIP stropnimi in stranskimi zavesami v beli barvi. Ki ustvarijo ambient snežno bele dvorane, katerega dopolnijo tudi lestenci. Osnovno podlago lahko prekrijemo z lesenim podom in talno oblogo v želeni barvi. Svoj čar dodajo banketne mize prekrite s čudovitimi prti do tal in stoli z VIP prevlekami ter slavnostna svatovska miza.

Poskrbimo tudi za odre različnih velikosti, glede na število glasbenikov in za plesišče, kjer bosta odplesala vajin prvi ples. Seveda pa lahko kombinirate tudi z ostalimi komponentami iz naše zaloge.

Poleg šotora za slavje vam Petre Žalec d.o.o. uredi tudi prostor za civilni obred.Manjše pagode ali paviljoni vam bodo zagotovili streho, da boste obred lahko izpeljali na prostem v vsakem vremenu. V tem primeru vam zagotovimo tudi mizo s prtom in stole z VIP prevlekami, tekač talne obloge in še kaj glede na vaše želje.

VIP šotori so namenjeni za organizacijo VIP dogodkov, kot so obletnice podjetij, dneve odprtih vrat, srečanja, pogostitve,… Lepi beli šotori se odlično skladajo z vsako izbrano lokacijo, pa naj bo to v naravi ali na parkirišču pred vašim podjetjem.

Šotor Vam opremimo z dodatno opremo, kot so stropne in stranske zavese, catering oprema, lesen pod, talna obloga, dekoracija iz filca,… Vaši gostje se bodo počutili odlično, dogodek pa jim bo ostal v lepem spominu.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp