NAKIT NALI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A NAKIT NALI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   NAKIT NALI

   Telefon: 041 733 611

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   SPLETNA PRODAJA, NAKIT NAREJEN V SLOVENIJI

  Poročni prstan simbolizira vajino ljubezen in vaju spremlja skozi vse trenutke vajinega življenja. Zelo pomembno je, da izbereta prstan, ki ga bosta z veseljem nosila celo življenje. Poročni prstan izbereta enkrat, spremlja pa vaju na vseh poteh vajinega življenja.

  Nakit Nali ima za vaju pestro izbiro poročnih prstanov. Izbirata lahko med različnimi kovinami kot so zlato in belo zlato, srebro in rose gold.

  NAKIT nali je ročno izdelan v Sloveniji

  Čudovita kolekcija srebrnega in zlatega nakita, ki je dostopna vsaki ženski. Vse prstane vam lahko izdelamo po vaših željah in merah. Zagotavljamo vam strokovno izdelavo in individualen pristop.

  Za izdelavo prstanov iz zlata nas prosim kontaktirajte na telefon: 041733611 ali na mail info@nali.si in vam jih izdelamo po vaših željah. Lahko pa nam pošljete tudi sliko želenega prstana in vam z veseljem pripravimo posebno ponudbo.

  Izdelava unikatnega nakita po naročilu v spletni trgovini www.nali.si Naročila tudi na info@nali.si


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp