MOTEL JASNICA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MOTEL JASNICA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOTEL JASNICA

   Gornje Ložine 26, 1332 Stara Cerkev

   Kontaktna oseba: g. Dušan Šebenik – 068 148 348

   Kontaktna oseba: ga. Špela Sedej Šebenik – 040 574 609

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Motel Jasnica vas prijazno pozdravi takoj, ko iz smeri Ljubljane vstopite v destinacijo Kočevsko. Motel je obkrožen z gozdovi in enostavno dostopen, saj se nahaja v neposredni bližini glavne prometnice.

  V motelu se nahaja tudi lokal z večjo jedilnico/prostorom za druženje in praznovanja. Za praznovanja otrok je za doplačilo na voljo dobro opremljena igralnica. Za gibalno ovirane osebe je na voljo ločen prilagojen vstop in izstop.

  V motelu je na voljo 12 dvoposteljnih sob, v vsaki sobi sta po dve ležišči. Po dogovoru je na voljo tudi samopostrežni zajtrk. Vsaka soba ima svojo kopalnico, v sobah so na voljo tudi brisače in posteljnina. V vsaki sobi je tudi TV s številnimi programskimi možnostmi.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp