MONTE ROSSO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MONTE ROSSO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   MONTE ROSSO

   Crveni Vrh – Monte Rosso 38, 52475

   SI:+386 41 303 701

   HR:+386 41 384 544

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Monte Rosso je posestvo v vasi Crveni Vrh s prav posebno zgodbo, ki se prične in zaključi z brezmejnimi doživetji. Ta zgodba, ki se je pričela leta 2006 in ne bi mogla obstajati brez mnogoterih sožitij, ki so vodilo našega vsakdana.

  Med najpomembnejšimi je sožitje med naravo in človekom, saj verjamemo, da z gojenjem domorodnih rastlinskih vrst, ki so najbolje prilagojene vremenskim razmeram, ustvarjamo posest, ki potrebuje zelo majhen vpliv človeka za zdravo in dobro uspevanje. Tu je prav tako pomembno sožitje vrst, ki so nasajene druga ob drugi, saj le-te ustvarjajo pestro in zdravo okolje.

  poroka na posestvu monte rosso

  Vsem posameznikom, poročnim parom in skupinam, ki iščejo posebno mesto na prostem, v naravi, kjer bi proslavili pomembne trenutke, ponujamo na naši posesti Monte Rosso možnost proslavljanja rojstnega dneva ali obletnice, izvedbe promocije in, seveda, poroke!
  Na naši posesti lahko v vsakem trenutku občutite moč in lepoto kreativne in ustvarjalne narave, ki rodi, raste, daje in nagrajuje, narave, ki vas napolni in obogati.

  Naši nasadi so navdihnili tudi nas, zato smo na posesti uredili nekaj posebnih mest za manjša slavja, lahko pa se pohvalimo tudi s tem, da smo v preteklosti organizirali več porok in slavij za veliko povabljencev.

  V sodelovanju z našimi partnerji ponujamo možnost postavitve šotora na več lokacijah za od 70 do 1.000 oseb z dovolj parkirnimi mesti.

  NAJEM HIŠKE CASA ROSSA

  Hiška ima čudovit razgled na vinograd, oljčni nasad in naše druge kmetijske pridelke, kot so fige, ki rastejo neposredno ob hiški.
  Opremljena je z nujno potrebno opremo, kot so hladilnik, zamrzovalnik, hladilna vitrina za vino, pomivalni in pralni stroj, krožniki, kozarci ipd. V bližini hiške se nahaja tudi mobilno stranišče za moške in ženske.

  Poleg objekta je postavljen odprti žar, kjer lahko pripravite različne jedi na žaru. Živila in oglje si morate priskrbeti sami. Na lokaciji so vam na voljo drva, s katerimi lahko zakurite ogenj. Žar ima klasično rešetko, na voljo pa vam je tudi plinski žar.
  Mize in stoli so postavljeni na terasi ob hiški in imajo manjšo zaščito pred soncem.

  Zmogljivost: 25 oseb
  Če želite, lahko na naši posesti postavite tudi šotore za kampiranje.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp