M&M POROČNA TRGOVINA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A M&M POROČNA TRGOVINA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  M&M POROČNA SISTENCA

  Kontaktna oseba: Mateja

  Telefon: 02 729 29 50,051 662 430

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

VSE ZA POROKO

M&m je spletna poročna trgovina v kateri lahko kupite vse kar potrebujete za poroko, lahko izbirate artikle iz bogatega programa dekorativnih dodatkov.

Naša glavna dejavnost je organizacija dogodkov kot so poroke in drugi osebni dogodki (krst, rojstni dnevi,obletnice…). V naši spletni poročni trgovini lahko kupite vse kar potrebujete za poroko, lahko se odločite za celotne kolekcije, ali pa izbirate iz bogatega programa posameznih dekorativnih dodatkov. Nudimo tudi najem opreme, postavitev ognjemetov ali catering.

DEŽNIKI, SENČNIKI, PAHLJAČE

Velika izbira dežnikov za vaš poročni dan, da vas obvaruje pred dežjem, Vaša poročna fotografija pa bo kakovostna in elegantna.
Dežnik ima avtomatsko odpiranje, s črnim ročajem in konico.
Papirnata pahljača za nevesto, kot modni dodatek ali prijetno hlajenje v vročih dneh.

BLAZINICE ZA PRSTANE

Izberita si svojo najljubšo blazinico za poročna prstana, ki je prilagojena barvi, slogu in tematiki poroke. Blazinice imamo v različnih oblikah in barvah.

SEDEŽNI RED

V naprej pripravljen sedežni red omogočajo, da se svate posedemo po poznanstvu. Sedežni red je tudi kot lepa dekoracija na mizah. Pripravili smo nekaj predlogov, kako se lotiti priprave sedežnega reda.

DEKOR ZA POROČNE TORTE

Dekorji bodo polepšali vašo poročno torto. Lahko jih namestite na torto skupaj ali vsakega posamezno ločeno. To je odvisno od vas!
Dekor je lahko lep spominček, ki bo še dolgo popoln dodatek k vsaki dekoraciji mize ali na polici tudi v prihodnjih letih.

POROČNI KOZARCI

Nazdravita s čudovitimi slavnostnimi in elegantnimi kozarci, ki vaju bosta še dolgo po poroki spominjala na najlepši dan. V kompletu sta dva kozarca.

IZPOSOJA OPREME ZA VAŠ SVEČANI DOGODEK

Pri nas lahko najamete vse, kar potrebujete za vaš najlepši dan:
– prevleke za stole, mašne
– prte
– okrogle mize, barske mize in stole
– namizno dekoracijo – vaze, svečnike, umetno cvetje
– preproge …

Naprsni šopki in konfeti

Ženinov naprsni šopek je sestavljen iz enakega cvetja kot poročni šopek, le v manjši obliki. Naprsni šopki za priče so nekoliko manjši od ženinovega. Ponavadi tudi vsebujejo nekaj cvetja iz poročnega šopka. Naprsni šopki za svate so narejeni iz svežega cvetja ali različnih umetnih materialov, ponavadi take barve da se skladajo s konfetnimi aranžmaji.

Nudimo vam tudi aranžiranje konfetov. Konfetni aranžmaji simbolizirajo zahvalo za vsa darila in spomin na nepozabno preživet poročni dan. Konfeti so lahko beli bonboni ali kakšna druga simbolna darilca za svate. Aranžira se jih v barvah poroke. Konfetnemu aranžmaju se doda še listek z imeni mladoporočencev.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp