MIHA PERAT – POROČNI PLES

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MIHA PERAT – POROČNI PLES

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   Miha Perat

   Ulica Gradnikove brigade 59, 5000 Nova Gorica

   Telefon: +386 40 745 768

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Sem Miha Perat, profesionalni plesalec, koreograf, inštruktor, učitelj in ustanovitelj Plesne šole Miha Perat.
  Večinski del mojega življenja je prepleten prav s plesom. Že 34 let me ta prekrasen šport, kultura spremlja skozi moje življenje. V vseh teh mnogih letih plesnega ustvarjanja sem pridobil ogromno plesnih izkušenj, znanja, strokovnosti, ogromno poznanstev in ljudi, kateri me še dandanes spremljajo in spodbujajo v tem, kar počnem.
  Svojo plesno pot sem pričel pri devetih letih in dve leti kasneje že koval vrh v slovenskih plesnih kategorijah latinsko ameriških in standardnih plesih. V 16-letni plesni karieri sem nanizal mnoge uspešne mednarodne in domače rezultate, ter bil dolga leta član slovenske plesne športne reprezentance.

  Že 25 let, se kot vaditelj in trener 100% posvečam poučevanju mnogim željnih plesa. Kot plesalec pa še vedno sodelujem v raznih projektih, ki so povezani s plesom.
  Ogromno plesnih projektov, ki me skozi leta spremljajo, a morda izpostavim le peščico le teh, občinstvu in publiki malce bolj prepoznavni.
  Kot soplesalec Sanje Grohar (Miss Slovenije 2006) in Marjetke Vovk (Marraya) sem sodeloval in poučeval zvezde v TV oddaji Spet doma – Zvezde plešejo.
  Trenutno je za menoj že tretja uspešna plesna sezona v šovu Zvezde plešejo - Strictly Come Dancing na Pop tv. V prvi sezoni (2017) sva s soplesalko Majo Martino Merljak (igralka) v finalu osvojila tretje mesto, v drugi sezoni sva z Natalijo Gros (plezalka) postala zmagovalca šova Zvezde plešejo 2018. V tretji sezoni (2019) pa sva s Špelo Grošelj (pevka) osvojila tretje mesto in s tem postal najušpešnejši profesionalni plesalec v oddaji Zvezde plešejo.
  Svoje bogate plesne izkušnje z velikim veseljem in vnemo prenašam tudi na prav posebno populacijo ljudi. V sodelovanje me je povabilo društvo Sožitje in tako že četrto sezono s plesno razigranostjo osrečujem in razveseljujem osebe s posebnimi potrebami, lažjo težjo in težko motnjo v razvoju. Sodeloval sem tudi z Dializnim centrom Posočje in s plesnim korakom bogatil uporabnike Dializnega centra. Prav poseben izziv tako zame kot plesoče pa je bilo učenje plesa slabovidnih in slepih, kjer pride na površje strokovno znanje, intuicija in izrazito poznavanje človeškega giba. Res poseben izziv!
  Tako skupinsko kot individualno poučujem posameznike in pare že vrsto let. Zadnja leta pa dajem velik poudarek prav na poročnih plesih in plesih za posebne priložnosti......

  miha perat - poročni ples

  Odločila sta se, da vajin poseben dan naredita še bolj čaroben s prvim plesom kot mladoporočenca. Lahko je nepozaben romantični trenutek ali pa polomija!
  Da vama bo poročni ples ostal resnično v najlepšem spominu, vama nudim posebne individualne ure plesa, prilagojene za ta vajin poseben trenutek.
  Na izbrano glasbo po vajinem okusu se bosta naučila svoj otvoritveni ples in še nekaj osnovnih plesnih korakov (družabnih ali latino plesov po vajinem izboru) in tako bosta lahko zablestela, ko bodo vse oči uprte v vaju.

  Zaupajta mi vajine želje in z veseljem vajinim idejam / željam dodam še kanček mojega strokovnega plesnega znanja in tako bom za vaju oblikoval najprimernejšo plesno točko ter ustvaril koreografijo po vajini meri in zmožnostih. Skupaj bomo naredili vajin ples nepozaben!

  Koliko individualnih ur je za to potrebno je vse odvisno od vajinega plesnega predznaja, vajine želje, glasbe, plesa itd. Na podlagi dosedanjih izkušenj priporočam naslednje pakete individualnih ur, lahko pa se odločita tudi za posamezne individualne ure.

  BRONZE Paket (5 individualnih ur)

  Vaje potekajo individualno v paru 60 min.
  V povprečju je potrebnih okoli 5 vaj za osnovni poročni ples. V tem času bosta osvojila otvoritveni ples, ki bo preprost, lep in eleganten.

  SILVER Paket (7 individualnih ur)

  Vaje potekajo individualno v paru 60 min.
  Koreografija poročnega plesa je lahko sestavljena iz enega ali več plesov. Ob vajinem otvoritvenem plesu se bosta naučila še nekaj osnovnih plesnih korakov družabnega ali latino plesa.

  GOLD Paket (10 individualnih ur)

  Vaje potekajo individualno v paru 60 min.
  V kolikor želita nekaj več, bo paket desetih individualnih ur pravi za vaju.
  Poleg otvoritvenega plesa, ki je sestavljen iz enega ali več plesov, se bosta naučila tudi osnov družabnih ali latino plesov do te mere, da bosta lahko brez zadrege zaplesala s starši, pričami, svati itd.

  INDIVIDUALNE URE PLESA

  So namenjene vsem tistim, ki se želijo hitro, zanesljivo in učinkovito učiti plese po svoji izbiri, si želijo plesnih osnov ali le izpopolniti svoje plesno znanje.

  Da ne bo zadrege, vas individualno pripravim tudi na nepozabne dogodke, kot so poročni ples, plesni nastop ali sestavim plesni program ali koreografijo za vaš namenjen dogodek.

  Zaradi individualnega pristopa je ura resnično prilagojena posamezniku in posledično omogoča doseganje zastavljenih ciljev v najkrajšem možnem času.

  Termin se določi po dogovoru.

  Naučite se plesnih korakov na preprost, prijeten in učinkovit način!


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp