MG LESENO DARILO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MG LESENO DARILO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   MG LESENO DARILO

   Telefon: 040 831 315

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Smo mlado družinsko podjetje. Povezuje nas ljubezen do narave in lesa.

  Kljub temu, da ja na trgu veliko izdelkov iz lesa, se zavedamo, da večina izmed njih nima konkurenčne cene, ali pa so uvoženi iz vzhodnih držav in nimajo primerne kvalitete.

  S tem namenom se je v nas prebudila želja, da bi potrošnikom lahko omogočili in ponudili širok spekter lesenih izdelkov, iz kvalitetnega, domačega- lokalnega lesa najvišje kvalitete po dostopnih cenah.

  V želji doseganja obojestranskega zadovoljstva, smo pripravljeni prisluhniti vsaki stranki in ji izdelati najbolj unikaten ter oseben izdelek.

  mg leseno darilo - unikatni leseni zdelki

  Unikatna lesena darila za različne priložnosti! Les prinese v vaše življenje toplino in domačnost. Lahko je tudi unikatno darilo zanj ali zanjo.

  Darila iz lesa so lahko izvirna lesena poslovna darila, poročna darila, lahko pa obdarite tudi otroke, prijatelje in sorodnike. Unikatni leseni izdelki so lahko izvirno darilo.

  Če želite svoji poroki dodati piko na i ali iščete nekaj povsem unikatnega za maldoporočenca ali obdaritev svatov na poroki vam z veseljem izdelamo povsem nov unikaten lesen izdelek po vaših željah.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp