MALI BU RAJANJE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A MALI BU RAJANJE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   MALI BU RAJANJE

   Kontaktna oseba: G.Marjan Uljan

   Telefon: 041 740 550

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO VSEJ SLOVENIJI

  Mali bu rajanje je glasbena zabava za otroke, katere slogan je: »Z glasbo in gibanjem do zabave in znanja«. Glasba, igra, ples, petje in sprostitev je pravi opis te glasbene zabave. Zabava je predvsem poučna, saj otroci skozi igro spoznajo nove pesmi in vse kar sodi zraven glasbe: ritem, petje, igranje, ples, smeh in vesela družba. Zabava je primerna tako za najmlajše, kot za malo večje otroke, saj je poudarek na glasbi, ki pa jo, kot vemo, imajo otroci radi. Zraven sodi tudi animacija, ki je sestavljena iz preprostih gibov – plesne telovadbe. Skratka, gre za čisto pravi »žur«, ki lahko traja od 15 do 90 minut.

  Z glasbenimi točkami se animira veliko število otrok, kar pomeni njihovo aktivno sodelovanje v nastopu, ki pripelje do vrhunca s prihodom maskote za skoraj vsako pesem. Otroške pesmi so poučne, športno razpoložene, saj otroci počnejo in ponavljajo gibe, ki so namenjeni razgibavanju s koreografijo, ki spremlja vsako pesem posebej. Seveda pa rečemo tudi kakšno o zdravi prehrani, športu in živalih. Tisti, ki sodelujejo in so najbolj izvirni ter spretni pri posameznih točkah prejmejo lepe nagrade, saj v nahrbtniku Malega BU-ja nikoli ne zmanjka daril. Na novem CD-ju in DVD-ju je 10 otroških pesmi, ki jih mali BU (Marjan Uljan) predstavi s vsem svojim temperamentom in otroško igrivostjo. Pridite se družit, razgibat, nasmejat in plesat.

  mali bu rajanje poskrbi za pravo zabavo

  Glasba ima v življenju ljudi pomembno vlogo, otroci pa so tisti, ki so prisotni in iskreni, zato je delati z njimi najlepše. Vedno so pripravljeni sodelovati in pokazati tisto, kar znajo in zmorejo.
  Mali BU je primeren za rojstne dneve, šole, vrtce, nakupovalne centre, novoletne zabave, sejme in otvoritve… Poskrbimo tudi za kvalitetno ozvočenje.

  Ob bogati ponudbi ter raznovrstni dnevni, večerni in otroški animaciji, ki je dandanes na razpolago, je mali-BU s svojo ponudbo za otroke idealen naslov za pravo, predvsem pa poučno zabavo.

  PONUDBA ZA NASTOP

  Možne tematike:
  • Rajanje – plesno, pevska , športna zabava
  • Gusarska zabava
  • Kapljica vode
  • Medved in čebela,
  • Eko eko krava daje mleko,
  • Na kmetiji je lepo,
  • Glasbeni show,
  • Palačinka-rska zabava
  • Z glasbo in plesom okoli sveta
  • Čarodej in govoreli radio

  Vsak otrok po nastopu dobi pohvalo na kateri je tudi mini pobarvanka.

  V ceno in vsak posamezen dogodek pa je vključen - nastop, kulisa, igre, igrala, ozvočenje, vodenje, številni rekviziti, zanimivi kostumi in prevoz.

  Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran http://www.mali-bu.si/v-zivo/, kjer boste izvedeli še kaj več o nas in našem delu. Spodaj pa so linki za ogled nekaterih zelo kratkih video zapisov predlaganih programov, ki so narejeni iz sličic iz nekaterih nastopov oziroma je iz njih vidno koliko različnih rekvizitov, maskot, kulis, igrač in igral imam in se res potrudim za vsak nastop posebej, da je izviren in drugačen.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp