LAVENDER HILL ECO RESORT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A LAVENDER HILL ECO RESORT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   LAVENDER HILL ECO RESORT

   Dobrič 1, 3313 Polzela

   Telefon: 031 855 595

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Edinstvena poročna lokacija za pare, ki si želijo magične poroke v objemu narave in jim je pomembna diskretnost, sproščeno vzdušje in toplina domačnosti.

  Lavender Hill ponuja vse, kar potrebujeta, da vajin dan postane edinstvena poročna pravljica.

  Celotno posestvo je na voljo samo vama in vajinim gostom. Tako je zagotovljena diskretnost in domačnost. Pričaka vaju sprejem pred mogočnim Skednjem, kjer poteka tudi vajinoporočno slavje. Na pravljičnem gričku
  vajina ljubezen dobi uradni pečat in izrečeta srčni »da«. Na voljo so vama tudi vsi apartmaji, torej vsa prenočišča Lavender Hill eco resorta. Za kulinariko poskrbi hišni catering, ki vama je na razpolago za vajine želje in izbrane okuse. Za poročno fotografiranje vama je na voljo celotno posestvo, griček z brezami, travnik ob bazenu, romantičen ribnik, gozdne poti, pašniki in ovčke in še bi lahko naštevali. Še tako zahtevna domišljija najde prostor, kjer se ustvarijo pristne fotografije in večni spomin.
  Poskrbeli smo, da je parkirišče umeščeno v naravo in ravno toliko oddaljeno, da ga na fotografijah vajine poročne pravljice ne bo videti.

  Kako bosta prepričana, da je Lavender Hill eco resort prava lokacija za vajino poročno pravljico? Preprosto, pridita na obisk.

  Vsako leto je na voljo le 15 terminov za poroko na Lavender Hill eco resortu, saj naš namen ni »industrija porok«. Zagotoviti vama želimo, da bo posestvo v odlični kondiciji in stanju. Za vajin poročni dan je dovolj dobro le najboljše in tega se držimo. S srcem in predanostjo skrbimo za posestvo in ga negujemo. Tako bomo poskrbeli tudi za vaju.

  Poročna lokacija Lavender Hill eco resort - vse na enem mestu – magično, sproščeno, pristno in diskretno

  - Edinstvena lokacija samo za vaju – posestvo za vse zunanje obiskovalce zaprto.
  - Pravljičen griček in mogočen Skedenj, kjer poteka večji del vajine poročne pravljice.
  - Vrhunska kulinarika s posluhom za vajine želje.
  - Prenočišča v udobnih apartmajih za vaju in ožjo družino.
  - Parkirišče, ki ni vidno na poročnih fotografijah.
  - Posluh za vajine želje in vajino zgodbo.

  Z izbiro poročne lokacije Lavender Hill eco resort bosta skupaj z vajinimi gosti, doživela čudovite trenutke in ustvarila žive spomine. Lavender Hill Skedenj udobno sprejme do 120 gostov in omogoča dovolj prostora za plesišče ter oder namenjen bandu ali Dj-u, ki vajini poroki doda zabavno piko na i.

  Zelo dobro se zavedamo, kako močan in pomemben je za vaju poročni dan, zato nič ne prepustimo naključju. Obljubimo vama, da bomo poskrbeli, da bo vajin dan na poročni lokaciji Lavender Hill eco resort edinstven, sproščen in nepozaben.

  Želita prejeti predstavitev možnosti, ki vama jih ponuja posestvo Lavender Hill? Pišita nam na: info@lavenderhill.si


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp