KRISTALNA DVORANA ROGAŠKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KRISTALNA DVORANA ROGAŠKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KRISTLANA DVORANA ROGAŠKA

   Zdraviliški trg 11,3250 Rogaška Slatina

   Telefon: +386 (0)3 811 2000

   Telefon: +386 (0)40 151 030

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Kristalna dvorana Rogaška je veličasten prostor za najbolj impozantne poročne sprejeme in je eden izmed najpomembnejših kulturnih spomenikov v Rogaški Slatini in prizorišče mnogih kulturnih dogodkov v kraju. Stene krasijo oljne slike avstrijskega slikarja Schröterja iz leta 1912, na stropu pa visi pet veličastnih lestencev pod katerimi so plesni koraki kot zasanjan sprehod v bogato preteklost. Kristalna dvorana Grand hotela Rogaška, bo vajinim gostom še dolgo ostala v lepem spominu, vama pa počastila prve korake skupnega življenja. Naj bo vajina poroka doživetje!

  V osrčju Rogaške Slatine, s pogledom na veličasten park, se nahaja Grand Hotel Rogaška, ki je popoln primer brezčasne arhitekture. S 194 zgodovinskimi sobami popeljemo goste nazaj v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianist Liszt.

  kristalna dvorana Rogaška za najbolj impozantne poročne sprejeme

  Izpovejte svojo ljubezen v dih jemajočem okolju Grand Hotela Rogaška, najslikovitejšem okolju za poroke v Sloveniji.
  Grand Hotel Rogaška je čudovit kraj za poroke, kjer se stoletja tradicije stapljajo z brezčasnimi vrednotami izjemne storitve in visokimi standardi, kar zagotavlja, da bo vaš poročni dan resnično sanjski.
  Naši izkušeni in strokovni načrtovalci porok vam bodo pomagali pri poročnih pripravah s cvetličnimi aranžmaji, poročno torto in z vsem drugim, kar potrebujete.

  V Grand hotelu Rogaška za vas pripravljamo civilni del poroke v čudovitem ambientu Zdraviliškega parka. Glede na vreme ga lahko izvedemo bodisi v samem parku ali pod veličastnimi arkadami hotela. Za Vas uredimo vse malenkosti, da je vaš poročni dan res nepozabno doživetje v družbi vaših najdražjih. Izbrana rujna kapljica s kulinariko, dodajo piko na i vašemu dogodku.

  Pri nas se ustavil čas in vaš trenutek popolne sreče bo večen. Mi smo tu za vas! Izpolnimo vam še tako skrite želje...


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp