KRČMA NA GRADU BOGENŠPERK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KRČMA NA GRADU BOGENŠPERK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KRČMA NA GRADU BOGENŠPERK

   Bogenšperk 5, 1275 Šmartno pri Litiji

   Kontaktna oseba: Mitja Zadravec

   Telefon: 041 392 295

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Krčma na gradu Bogenšperk se nahaja na Dolenjskem, le štiri milje od Ljubljane. Grad Bogenšperk je še eden tistih starih gorskih gradov, sezidanih na visokem hribu sredi gozdov. Ima razgled daleč na visoke Snežnike proti Koroški in Štajerski ter čist in zdrav zrak. Bel grad sredi zelenih gozdov vama nudi razkošje baročne poroke v grajski dvorani in veličastno doživetje poročnega dne pod krošnjami mogočnega lipovega drevoreda.

  krčma na gradu bogenšperk - Naj se vajina zgodba začne na Bogenšperku

  Grad Bogenšperk se ponaša z eno najdaljših poročnih tradicij v Sloveniji in je eden izmed najlepših slovenskih gradov, ponuja popolno poročno doživetje, ki se lahko obogati s pogostitvijo, gostijo ali zabavo v Krčmi na gradu. Z bogato zgodovino prežeti grajski zidovi sredi čudovite narave pričarajo mladoporočencema in svatom nepozabno doživetje. Vrhunska postrežba v grajski krčmi in prijazno osebje poročnega protokola poskrbijo, da se poročni dan na gradu Bogenšperk vsem vtisne v lep spomin.

  Prepustite se prefinjenim grajskim okusom, ki jih z izkušeno ekipo ljubiteljev dobre hrane pripravljamo za vas. Uživajte v razgledu na naravo in naše kulinarične kreacije. Prepričani smo, da se boste z veseljem vračali.

  zgodba v objemu čudovitega renesančnega gradu

  Poročni obred lahko postavimo v brezčasno in zimzeleno grajsko dvorano, arhitekturno priljubljen arkadni hodnik ali v moderno grajsko galerijo. Poročita se lahko tudi med krošnjami mogočnega lipovega drevoreda, pod skal'co na gozdnem robu ali na jasi, kjer se vama ponuja veličasten razgled na grad in njegovo okolico. Izbrano lokacijo skrbno pripravimo in okrasimo s cvetjem, obred pa popestrimo s čudovito glasbeno spremljavo.

  Mladoporočenca ob koncu nazdravita novemu poglavju njune zgodbe še s hišno penino Wagensperg. Kolektiv Krčme na gradu prisluhne vsaki želji in pripravi sanjske kulinarične okuse, najslajše poročne torte iz domače slaščičarne in zabavo po meri vsakega posameznika.

  Vsak par, ki se pri nas poroči, je za nas posebna zgodba, ki jo začnemo pisati že na dan, ko se prvič srečamo. Želimo se približati vsaki želji in jo spretno vplesti v naše zgodbe. Te postavimo v čudovito kuliso gradu na Slovenskem. In zgodbe, ki so spisane pri nas, so lepe, drugačne, posebne in takšne, ki ostanejo.

  Privoščite si kulinarično razvajanje

  Pobegnite mestnemu vrvežu in obiščite Valvasorjev grad Bogenšperk v občini Šmartno pri Litiji ter si poleg prijetnega oddiha v naravi privoščite popolno razvajanje vseh svojih čutil. Ljubezen, prav ta , ki je združila vajine poti, vodi tudi nas pri soustvarjanju vajine poročne pravljice. Nudimo vam sprejem in dobrodošlico z aperitivom in prigrizki, pogostitev s penino po končanem obredu, ali pa prevzamemo celotno poročno slavje in vam pričaramo pravo kulinarično doživetje. Lokacij na in v okolici gradu res ne manjka. Pogostitev lahko pripravimo na grajskem dvorišču, v krčmi, brezčasni kleti ali pod krošnjami mogočnega lipovega drevoreda.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp