KORBAR CATERING

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KORBAR CATERING

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KORBAR CATERING

   Breg pri Komendi 14A, 1218 Komenda

   Kontaktna oseba: g.Srečo

   Telefon: 041 591 660

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Korbar catering se lahko pohvalimo z izvrstno kulinariko in pestro izbiro različnih jedi. Celotna kuharska zasedba bo poskrbela za vrhunsko izpeljan kulinarični dogodek.
  Vse sestavine, ki jih uporabljamo so naravnega izvora in iz lokalnih skupnosti.

  Korbar catering lahko najamete za različne dogodke kot so: poroke, rojstno dnevne zabave, team buildingi, obletnice, zaključene družbe, poslovni dogodki, konference, novoletne zabave... Vso hrano pripravljamo v naših prostorih ali pa pa jo pripravimo pred vašimi gosti. Poskrbimo tudi za celoten inventar.

  korbar catering na vajini poroki

  Ste eden izmed parov, ki si želijo, da bi bil njihov poročni dan nekaj posebnega in nepozabnega?
  Poroka je eden najpomembnejših dogodkov v človekovem življenju. Kulinarika na poroki je zelo pomembna saj si običajno svatje najbolj zapomnijo poroko po odlični hrani. Hrana na poroki zahteva posebno pozornost pri čemer se pri Korbar catering zelo zavedamo.

  Na voljo imamo raznovrstno kulinariko in bogato ponudbo mesnih in vegeterijanskih jedi.

  Pripravimo vam:

  - mesne in sirne narezke
  - izbor mesnih, sirnih in vegeterijanskih kanapejev
  - različne hladne predjedi
  - tople predjedi
  - glavne jedi
  - jedi iz žara
  - sadna nabodala
  - vrhunske sladice
  Vso hrano pa vam lahko pripravimo na samem dogodku pred vami in vašimi gosti.

  Pri našem cateringu posvečamo veliko pozornosti tudi gostom z različnimi prehranjevalnimi navadami kot so vegeterijanci, vegani in alergetiki.

  Ne glede kje bo dogodek potekal, bodisi v restavraciji, hotelu, na piknik prostoru ali šotoru ne boste imeli dodatnih skrbi z opremo. Poskrbeli bomo za celoten inventar na vašem dogodku saj je za nas pomembna tako priprava kot tudi izvedba dogodka.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp