KOLPA RESORT

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KOLPA RESORT

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KOLPA RESORT

   Krasinec 1c, 8332 GRADAC

   Telefon: +386 31 877 754

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   Krasinec 1c, 8332 GRADAC

  V NARAVI S POGLEDOM

  Kolpa Resort je nastal v čudoviti Beli krajini, kjer so doma prijazni ljudje in prekrasna pokrajina.

  Leži na ozemlju, ki ga je v preteklosti krasil grad Krasinec. Po zapisih Janeza Vajkarda Valvasorja je bil dvorec Krasinec zgrajen davnega leta 1686 in je stal tukaj vse do 18. stoletja.

  ​Danes je po gradu Krasinec poimenovana vas, naprav enakem mestu, kjer je nekoč stal dvorec, smo postavili prav tako krasen Kolpa Resort. Resort je od glavne ceste Metlika – Črnomelj odmaknjen 200 m, do čudovite reke Kolpe pa 800 m.
  Naraven resort najdete na nizkem gričku, v idilični vasi Krasinec. Ima idealno lokacijo na posestvu nekdanjega gradu, ki omogoča ravno dovolj zasebnosti, a hkrati ponuja prekrasne odprte poglede na prečudovite okoliške gričke in doline.
  Sam resort pa je še posebej namenjen ljubiteljem narave. Ljudem, ki se radi družijo, saj ponuja ogromno, da preživijo čudovite aktivne počitnice v naravi. Pri snovanju ideje resorta smo črpali iz okolice in tako je celoten resort narejen po načelih belokranjske pokrajine in njenih kulturnih značilnosti.

  POROKA V Kolpa resort

  Iščete poseben - unikaten prostor za poroko na prostem? Poroka v najlepši kulisi - v , prečudoviti naravi, na hribčku, le streljaj stran od reke Kolpe. Naraven resort najdete na nizkem gričku, v idilični vasi, le streljaj od reke Kolpe.

  Ima idealno lokacijo na posestvu nekdanjega gradu, ki omogoča ravno dovolj zasebnosti, a hkrati ponuja prekrasne odprte poglede na prečudovite okoliške gričke in doline.

  Resnično edinstveno praznovanje. Naj bo vajin NAJPOMEMBNEJŠI DAN V ŽIVLJENJU postavljen v prečudovito kuliso narave.

  Naj bo to čarobni trenutek, ko bosta dahnila "usodni DA"

  Glamping ŠOTORI & LESENE HIŠKE

  Ustvarili smo 7 zasebnih glamping šotorov in 7 lesenih hiš, ki obljubljajo izjemno udobje in razkošje s čudovitim razgledom na okolico. Trdno verjamemo, da so različne oblike namestitev, med katerimi lahko izbirate, v okolje umeščene z največjim spoštovanjem in skrbjo za ohranjanje našega naravnega okolja.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp