KMETIJA NA LANIŠAH

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KMETIJA NA LANIŠAH

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KMETIJA NA LANIŠAH

   Podlanišče 15, 5282 Cerkno

   Kontaktna oseba: ga. Mojca Frlic

   Telefon: 031 403 762

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Kmetija na Lanišah - s slikovitimi razgledi na Cerkljansko hribovje.

  Kmetija na Lanišah leži na 923 metrih nadmorske višine, v vasi Podlanišče, v objemu neokrnjene narave Cerkljanskega hribovja. Tu boste pozabili na svoj vsakdan, se ustavili, oddahnili, zadihali in začutili pristen stik z naravo.

  Kmetija na Lanišah stoji na temeljih več stoletne tradicije, v katero piha svež veter mladostnih idej. V preteklosti se je uveljavila s pridelavo in predelavo lanu. Naše platno je bilo cenjeno vse do Trsta. Od tod nam tudi ime. Danes pa stremimo predvsem k samooskrbi in sonaravnemu načinu kmetovanja in življenja v celoti, ker čutimo veliko odgovornost do našega čudovitega koščka sveta, ki bi ga takega radi ohranili tudi za bodoče rodove.

  kmetija na lanišah - poroka v objemu narave

  Če je vajina sanjska poroka v naravi, s civilnim obredom na prostem in poročnim slavjem pod kmečkim kozolcem, ali če si želite organizirati svoj dogodek obdan s slikovitimi razgledi na Cerkljansko hribovje, ste na pravi strani.

  SLAVJE POD KMEČKIM KOZOLCEM

  ​Kozolec je hkrati preprost in poln detajlov, kar mu daje poseben čar in slavju pod njim pridih domačnosti in pristnosti.

  Primeren je za skupine do 90 oseb. Pred kozolcem je prostoren lesen podest s čudovitim razgledom na vas Podlanišče. Ob kozolcu je na voljo ločen prostor za gostinsko oskrbo in urejene sanitarije.

  POROČNI OBRED NA GOZDNI JASI

  Prisluhnite pesmi ptic v krošnjah dreves in začutite pravljičnost poročnega obreda na gozdni jasi.

  Prostorna gozdna jasa je nekoliko odmaknjena od osrednje kmetije in glavne ceste, zato je prav posebna intimna oaza, ki poročni obred ovije v pravo gozdno pravljico.

  POROČNI OBRED NA TRAVNIKU

  Slutnja prihodnosti in pridih preteklosti.

  Izkoristita travnik pod kozolcem in poročni obred ter slavje združita na eni lokaciji. Mogočno sadno drevje, starega travniškega sadovnjaka nudi prijetno senco in skupaj s prelepim razgledom ustvarja popolno lokacijo za poroko v naravi.

  POROČNI OBRED V SVISLIH

  ​Svisli so tako preproste, nežne, da vaju bodo povsem neopazno objele v svojo nevsiljivo, naravno toplino.

  Položene so v star travniški sadovnjak, obdane s pašniki in prelepim razgledom, kar ustvarja izjemen ambient za poroko v naravi, hkrati pa ponujajo možnost poročnega obreda pod streho v primeru deževnega vremena.

  Začutite čar poročnega dne v objemu neokrnjene narave Cerkljanskega hribovja, s slikovitimi razgledi, ki poročnim zgodbam ustvarjajo edinstveno kuliso in ponujajo neomejene možnosti za nepozabno poročno fotografiranje.

  VEČ POROČNIH ZGODB: KLIK


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp