KLEKLJANJE KETE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KLEKLJANJE KETE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KLEKLANJE KETE

   Kontaktna oseba: ga.Jana

   Telefon: 041 514 766

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  darilca za poroko

  Presenetita svoje goste z unikatnimi darilci, ki so izdelani v kombinaciji s klekljano čipko ter dodanim lesenim dodatkom, na katerega dodamo posvetilo po vajinih željah.

  Klekljanje Kete združuje klekljane in druge unikatne izdelke kot so: klekljan nakit, priložnostni prtički, pladnji s čipko, lasni dodatki in drugi dodatki za poroko (naprsni šopki, darilca za povabljence. . . ), cevasti šali in drugo. . .

  klekljanje kete - vsak naš izdelek je unikat

  Klekljanje sta moj hobi in moja strast, ki sta prerasla v nekaj več (že skoraj zasvojenost). Zasvojenost z ustvarjanjem novih izdelkov.
  Na buli s kleklji in sukancem pričaram unikatne izdelke: uhane, verižice, zapestnice, špangice in obroče za lase, razne praznične obeske, okraske, klekljane prtičke, samostoječe 3d angelčke, klekljane slike...

  Večino stvari naredim po lastni zamisli, lahko pa naredim izdelek po vaših željah.
  Zato ne odlašajte in pobrskajte po naši bogati ponudbi izdelkov saj sem prepričana. da bo vsak našel nekaj zase in za svoje najdražje.

  Nakit iz klekljane čipke je namenjen temu, da izstopa, saj je nekaj posebnega. V njem se združujeta tradicija slovenske klekljane čipke in modernost nakita. Prav zato je res poseben in si zasluži še posebno pozornost. Naj ima tudi tvoj unikaten klekljan nakit svoj faktor, tak, ki bo odgovarjal prav tebi.

  Klekljane zapestnice na kovinskem obroču so vedno super izbira. Modne in elegantne s pridihom tradicije slovenske klekljane čipke. Izdelujemo jih v željeni barvni kombinaciji,


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp