KLAPA SIDRO

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KLAPA SIDRO

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KLAPA SIDRO

   Telefon: +386 31 552 129 (Rok)

   Telefon: +386 41 263 823 (Blaž)

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Smo Klapa Sidro, vokalna skupina iz Lukovice. Skupaj prepevamo od leta 2012 in se navdušujemo nad slovenskimi, dalmatinskimi in tujimi napevi. 6 mladih fantov iz okolice Lukovice, ki nimamo kaj dosti skupnega. Povezuje pa nas tesno prijatelstvo in ljubezen do zvena prelepih harmonij. Naš repertoar pokriva vse od slovenskih ljudskih, slovenskih umetnih, dalmatinskih ljudskih in dalmatinskih umetnih skladb, pa do tujih angleških napevov. Pesmi pa prepevamo acapella ali ob spremljavi kitare. Prepevamo ob različnih priložnostih kot so poroke, rojstnodnevne zabave, koncerti, gostje na koncertih, festivalih in še na mnogih dogodkih. Seveda pa se kot fantje ne moremo upreti tudi kakšni podoknici.

  klapa sidro na vašem dogodku

  S svojim petjem lahko polepšamo tako civilni obred kot tudi cerkveno poroko. Zavedamo se, da glasba pri enem od najpomembnejših dogodkov v življenju s svojim čarom nosi izredno velik pomen, zato temu namenimo veliko pozornosti.

  Klapa pomeni druženje in tako je iz druženja na rojstnodnevnih zabavah ter skupnega prepevanja leta 2012 nastala vokalna Klapa Sidro. Blaž Andrejka, Matej Avbelj, Rok Avbelj, Blaž Berlec, Janez Lebar in Gregor Strehar smo glasbeno podkovani pevsko ali instrumentalno, saj izhajamo iz domačih kulturnih dejavnosti. Večinoma smo bili in smo še člani Godbe Lukovica, Mešanega pevskega zbora Šentviški zbor, Moškega pevskega zbora Janko Kersnik, naši začetki pa segajo v Glasbeno šolo Domžale pod vodstvom Tomaža Pirnata. Vsak od nas igra na en inštrument, in sicer klarinet, trobento, tubo in klavir.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp