KEMPINSKI PALACE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KEMPINSKI PALACE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KEMPINSKI PALACE

   Telefon: 05 692 7000

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  DOŽIVITE SVOJO NEPOZABNO POROKO V HOTELU KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ

  V hotelu Kempinski Palace Portorož bomo poskrbeli, da bo vaš poročni dan poln ljubezni in nepozabnega slavja. Zavedamo se, da je pri tako dragocenem življenjskem dogodku pomemben vsak detajl in vsaka malenkost. V svojem delu smo perfekcionisti in poskrbeli bomo za brezhibno izvedbo poroke, ter vam obenem zagotovili, da se boste sami lahko popolnoma sprostili ter brezskrbno uživali in na vaši nepozabni poročni zabavi.

  SLAVJE V KRISTALNI DVORANI

  Veličastna plesna Kristalna dvorana je že od svojega začetka gostila gala plese avstro-ogrskega plemstva. Predstavlja odlično izbiro za glamurozne dogodke kot so gala večerje, plesi ali sanjske poroke. Predstavljajte si svojo pravljično poroko v veličastni plesni dvorani, kjer je med številnimi plemiškimi posamezniki plesal valček tudi sam Franc Ferdinand.

  SLAVJE V RESTAVRACIJI SOPHIA

  Za manjša poročna slavja do 60 ljudi, je na voljo vrhunska restavracija Sophia, ki pričara glamurozne spomine na večno lepoto Sophie Loren. Restavracija predstavlja biser gastronomske izkušnje v hotelu in vam zagotavlja zasebno ter nepozabno slavje.

  POROČNI OBRED V PARKU

  Stoletni hotelski park je očarljivo zeleno okolje za poročni obred, kjer mediteranska drevesa v prijetnem morskem vetrcu pozdravljajo trenutke mladoporočencev. Poročite se v hotelu Kempinski Palace Portorož in občutite pridih večnosti v bogatem zgodovinskem parku in hotelu.

  POROČNI SPREJEMI

  Za poročne sprejeme je na voljo prečudovita Kristalna dvorana s teraso in hotelski park, ki vam zagotovo pričara filmski scenarij. Popoln sprejem lahko pripravite na terasi petega nadstropja in zagotavljamo vam, da bodo svatje očarani nad slikovitim pogledom na Piranski zaliv.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp