KEMPINSKI PALACE

 • ŽELIM PONUDBO

  DO PONUDBE ŠE DANES!

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  KEMPINSKI PALACE

  Telefon: 05 692 7000

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

DOŽIVITE SVOJO NEPOZABNO POROKO V HOTELU KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ

V hotelu Kempinski Palace Portorož bomo poskrbeli, da bo vaš poročni dan poln ljubezniin čarobne romantike. Zavedamo se, da je pri tako dragocenem življenjskem dogodku pomembnen vsak detajl.V hotelu Kempinski Palace Portorož smo perfeksionisti, poskrbeli bomo za brezhibno izvedbo poroke, vi pa boste lahko brezskrbno uživali in se prepustili nepozabni poročni zabavi.

SLAVJE V KRISTALNI DVORANI

Veličastna plesna Kristalna dvorana, ki je znana po tem, da je gostila gala plese za avstro-ogrsko plemstvo v zgodnjih letih dvajsetega stoletja, je odlična izbira za glamurozne dogodke, kot so gala večerje, plese ali sanjske poroke. Predstavljajte si svojo poroko v veliki plesni dvorani, kjer je plesal valček že sam Franc Ferdinand.

SLAVJE V RESTAVRACIJI SOPHIA

Za manjša poročna slavja, do 60 ljudi, je na voljo restavracija Sophia, ki je kulinarični biser hotela. V restavraciji, kjer so spomini Sophie Loren ostali večni, vam zagotavljamo zasebno nepozabno slavje.

POROČNI OBRED V PARKU

Stoletni hotelski park je očarljivo zeleno okolje za poročni obred, kjer mediteranska drevesa v prijetnem morskem vetrcu pozdravljajo trenutke mladoporočencev. Poročite se v hotelu Kempinski Palace Portorož in občutite pridih večnosti v bogatem zgodovinskem parku in hotelu.he rich historical park.

POROČNI SPREJEMI

Za poročne sprejeme je na voljo prečudovita Kristalna dvorana s teraso in hotelski park, ki vam zagotovo pričara filmski izgled. Popoln sprejem lahko pripravite na terasi petega nadstropja in zagotavljamo vam, da bodo svatje očarani nad slikovitim pogledom na Piranski zaliv.

SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp