KAVARNA SONČEK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KAVARNA SONČEK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KAVARNA SONČEK

   Stantetova ulica 9, Ivančna Gorica

   Telefon: 0599 29304

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Kavarna sonček se nahaja na začetku obrtne cone zraven Eurospina. Notranjost kavarne je lepo ter moderno opremljen, zunaj pa je velika pokrita terasa, ki leži na sončni strani. Velika prednost so tudi brezplačni parkirni prostori. Prijazno osebje bo na najboljši možen način poskrbelo za ugoditev vaših želja.

  Ponudba je pestra. Vsak dan nudimo sveže pečene torte, kremne rezine ter ostale sladice. Sprejemamo tudi naročila za torte, obložene kruhke, piškote,... Nudimo tudi rogljičke in toaste. Pri nas dobite tudi pester izbor domačih ter tujih specialnih piv. V kavarno ste vljudno vabljeni vsi. Od tistih, kateri bi se radi s prijatelji sprostili za vikend ob kozarčku vina ali drugih pijač, pa do tistih, kateri bi radi le uživali na soncu ob jutranji kavici ter tortici ali v kakšni od ostalih sladkih dobrot.

  kavarna sonček - sladki kotiček

  V našem sladkem kotičku lahko izbirate med naslednjimi sladicami.
  - sladice v lončku
  - mignoni
  - princes krofi, vafelj košarica in slano pecivo

  Pri kreaciji naših sladic ter njihovi pripravi je, poleg odličnega okusa, pomemben tudi estetski izgled. Vsaki sladici se maksimalno posvetimo ter poskrbimo za lep vizualni izgled. Zavedamo se namreč, da je estetika hrane prav tako pomembna kot njen okus – tako jo veliko raje zaužijemo.

  TORTe ZA RAZLIČNA PRAZNOVANJA

  Spoštovani, V naši Kavarni stremimo k temu, da našim gostom dnevno ponudimo le najboljše...od različnih tortic, kremnih rezin in ostalih sladic ter vrhunskega sladoleda, ne smemo pozabiti na odlično kavico. Ker želimo ponuditi več smo v ponudbo poleg rojstnodnevnih in ostalih tort dodali še poročne torte. Naše pridne slaščičarke že nestrpno pričakujejo vaša naročila. Poleg tort za razne priložnosti vam pripravimo še drobno pecivo, piškote, obložene kruhke, kreme v kozarčkih, sadje v čokoladi, mini porcijske tortice, mignone.

  Izdelujemo torte po naročilu v različnih oblikah in velikostih ter za različne priložnosti. Upoštevamo vaše želje, trende in domišljijo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp