KARNEVAL BAND

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A KARNEVAL BAND

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   KARNEVAL BAND

   Kontaktna oseba: g. Iztok

   Telefon:  040 199 961

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Karneval band igramo vse živo, a tudi vse v živo.

  Ne glede na to, ali je zvrst pop, rock ali disco, tuje, jugo, naše ali vaše, iz leta ’75 ali od lani, za ples, na poskok ali le za prisluhniti … Naša glasba je primerna za vse priložnosti – poroke, zaključene družbe, rojstni dnevi, abrahami ... Za vaše goste bomo pripravili odličen glasbeno-plesni program in jim s tem priredili nepozaben večer, presenetili in zadovoljili pa bomo še tako zahtevne glasbene sladokusce.

  karneval band poskrbi za odličen žur

  Naš repertoar zajema širok izbor hitov vseh zvrtsti, vse od 60. let do danes, vključno s starimi slovenskimi popevkami, evergreeni, disco glasbo, rock programom, jugo nostalgijo, narodno-zabavnim programom, prav tako pa ne manjka aktualnih domačih in tujih hitov za mlade in mlade po srcu. Večer popestrimo z atraktivnim ABBA in Queen showom.

  Na vaši poroki poskrbimo za protokol (sprejem, zdravico, torto, šopek, podvezico ...), prav tako pa smo na voljo za spremljavo ob poročnem obredu. PUPA & DENIS poskrbita za čutno spremljavo z akustično kitaro in vokalom, da bo vajin »DA« popoln.
  Če želite odličen žur, smo Karneval band pravi naslov za vas.

  Člani zasedbe

  Špela Novak (vokal)
  dr. Denis Čuček (kitara, vokal)
  Jan Juršnik (klaviature, vokal)
  Dejan Zorman (bas kitara, vokal)
  Iztok Kočevar (bobni, vokal)

  ZGODBA ZADOVOLNJEGA PARA

  Če želiš, da tvoj dogodek uspe in bo gostom ostal večno v spominu, potrebuješ 3 stvari: čudovit prostor, dobrega fotografa in odličen band.
  Najin band, KARNEVAL BAND, je bil ne samo odličen, ampak VRHUNSKI in gostje na najini poroki so bili navdušeni. Igrali so vse, kar smo si zaželeli, naredili pravo fešto, v svojem programu imajo tudi odličen šov, poskrbeli so za vodenje programa, skratka boljšega si ne bi mogla izbrati. Tako da če iščeš najboljše, je KARNEVAL BAND definitivno pravi naslov.
  Pogej na spletu njihove posnetke s porok, abrahamov, maturantskih plesov, silvestrovanj in zagotovo te bodo prepričali.
  Naj bo tudi tvoj dogodek tako čudovit, kot je bila najina poročna zabava.
  Špela in Radovan Flis


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp