K.MARCELLA PHOTOGRAPHY

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A K.MARCELLA PHOTOGRAPHY

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   K.MARCELLA PHOTOGRAPHY

   Kontaktna oseba: Marcella

   Telefon: +386 31 462 617

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  K. Marcella Photography - Izkušnje, resnost in pristop – to so glavne prednosti profesionalnega fotografa.

  Danes “pravi” fotografiji namenjamo veliko pozornosti, zato za posebne priložnosti, kot so naš poročni dan, krst našega malčka ali pa za okroglo obletnico najamemo profesionalca. Ker radi vekovečimo te trenutke, tako tudi želimo trajne spomine na najlepša obdobja v našem življenju, kot je nosečnost, vse raje pa namesto stvari, ki jih slej kot prej postavimo v kot, podarimo svojo fotografijo, ki je lahko najlepše darilo, če jo posname profesionalni fotograf.

  Danes “pravi” fotografiji namenjamo veliko pozornosti, zato za posebne priložnosti, kot so naš poročni dan, krst našega malčka ali pa za okroglo obletnico očeta, najamemo profesionalca. Kot radi ovekovečimo te trenutke, tako tudi želimo trajne spomine na najlepša obdobja v našem življenju, kot je nosečnost, vse raje pa namesto stvari, ki jih slej kot prej postavimo v kot, podarimo svojo fotografijo, ki je lahko najlepše darilo, če jo posname profesionalni fotograf.

  Kdaj ste se začeli ukvarjati s poročno fotografijo?

  “Moja poročna pot se je začela že pred leti, ko sem se šele učila (pa res nisem verjela, da bo to kdaj moje delo), bolj blizu pa mi je postala, ko se je poročil brat in takrat sem si ju privoščila in se marsičesa naučila. V zameno sta dobila čudovit album. In takrat sem vedela, da je to moja edina pot, po kateri želim hoditi.”

  Koliko porok ste v tem času fotografirali?

  “V povprečju letno fotografiram 20+ porok, kar pomeni že kar nekaj videnih čudovitih nevest, nasmejanih ženinov, objokanih mam in ponosnih očetov, čudovitih poročnih tort, nasmehov, poljubov, krasnih lokacij, … in prav vsake se veselim, kot da bi šlo za mojo.”

  K.Marcella Photography – Tvoj poseben trenutek, ujet v času

  Kako potekajo vaše priprave na posamezno poroko?

  “S parom se pred samo poroko srečamo nekajkrat – prvič, ko se spoznamo in podpišemo pogodbo ter kasneje še najmanj enkrat. V mojem poročnem paketu je namreč vključeno tudi predporočno fotografiranje, ki zame pomeni tisti prvi stik para s kamero, z mano, prvi občutek, kako vse to poteka, jima to predstaviš, udomačiš, takrat se s parom zbližaš, pridobivaš njuno zaupanje, postaneš njun prijatelj.

  Vse to je zame res pomembno, če želim, da se par na svoj najlepši dan ne bo spraševal kaj počnem, kje sem, ali bom ujela vse pomembne trenutke, … Pari mi kasneje večkrat poudarijo, da me na poroki večinoma sploh niso opazili, všeč jim je bil nevsiljiv odnos in zmeraj so presenečeni, da ujamem precej več, kot se sami sploh spomnijo, da se je dogajalo. Ti si njihov spomin tega dne.

  Kaj zajema vaša ponudba za poroke?

  “Konkretna ponudba zajema fotoknjige in albume v različnih oblikah, kombinacijah, materialih … prilagojena paru – tako stilsko, kot barvno. Vsakemu izdelku posvetim precej časa, saj želim vsaki podrobnosti dati svojo vrednost.

  K.Marcella Photography - “Fotografija nikakor ni le delo, je poslanstvo, dolžnost, da svetu nekaj daš. Čudovite spomine, ki jih ujameš. Je nekaj, kar te osrečuje, izpopolnjuje in nikoli ni služba, je strast, ki jo deliš z ljudmi. In sreča, ki jo daješ naprej.”


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp