IZPUST METULJEV NA POROKI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A IZPUST METULJEV NA POROKI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   BIOEXO – SPUST METULJEV

   Bavdkova 29, 4000 Kranj

   Kontaktna oseba: Nika Leben

   Telefon: 070 857 785

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA
  izpust metuljev na poroki

  Že nekaj let smo edini v Sloveniji, ki izvajamo storitev – IZPUST METULJEV NA POROKI ALI DRUGI PRIREDITVI. Ta storitev je v Ameriki že splošno razširjena. Ker pa gre za tako lepo gesto, ki si jo izbereta zaročenca ali jo njima podari kdo od sorodnikov ali svatov, ali popestri določeno obletnico ali praznovanje, smo se odločili, da to omogočimo tudi pri nas.

  izpust metuljev na poroki po stari indijski legendi

  Po stari indijanski legendi naj bi vsak, ki bi rad, da se želja izpolni, ujel metulja, mu zašepetal svojo željo ter ga izpustil nazaj v naravo. Ko metulj odleti pod nebo gre k Velikem duhu, ki nato to željo izpolni. Prav to je čudovita simbolika izpusta metuljev na poroki. Metulji, ki poletijo pod nebo odnesejo v nebesa lepe želje za srečen in trajen zakon.

  Mi poskrbimo za metulje, pridemo na trenutek vašega poročnega dneva, takrat kot se zmenimo in v lični škatli boste po kratki razlagi, metulje izpustili. Da pa ni vse samo doživetje, boste za spomin na to prejeli kot del paketa tudi okvir z dvema metuljema slovenske čipke. Metulji, ki odletijo v nebo nad mladi par, sedejo na nevesto ali šopek pa ponudijo odličen motiv za fotografe, ki ta edinstveni trenutek ujamejo v svoj objektiv. Metulji so slovenske splošno razširjene vrste, najprej jih bomo ujeli v bližini lokacije izpusta, pomladi pa pričnemo tudi z vzrejo slovenskih vrst v vasici nad Krškim.

  Spust metuljev na poroki daje čudovit pomen bodočima mladoporočencema. To pomeni začetek novega življenja, ko se dve osebi združita, da bi veselje kot žalost delila drug z drugim. Poroka na temo metulja je ena bolj nežnih in romantičnih poročnih tem.

  Metulji nas razveseljujejo z obiljem čudovitih oblik in pisanih barv. Zaradi lepote, sposobnosti letenja in popolne telesne preobrazbe, ki jo doživijo v kratkem življenju, so bili metulji ljudem v navdih. Tako rekoč ni ljudskega izročila, v katerem ne bi bili glavni junaki. Drobcene žuželke so povezovali s številnimi in raznolikimi simbolnimi pomeni. Zaradi lepote, krhkosti, miline in gracioznega gibanja metulji pogosto ponazarjajo ženskost in čutnost.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp