IZPUST BELIH GOLOBOV

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A IZPUST BELIH GOLOBOV

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   IZPUST BELIH GOLOBOV

   Telefon: 041 651 721

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Množične ali intimne prireditve in dogodke lahko dodatno osmislite s simbolično izpustitvijo golob-ic in z dobro mislijo prispevate k vsem, kar predstavlja bela golob-ica.

  Izpustitev je primerna za vse vrste dogodkov, ki se odvijajo na prostem v ne preveč mrzlem vremenu in podnevi.

  V Kitajski kulturi simbolizira mir in dolgo življenje. Stari Grki so v njej videli ljubezen, vdanost in nedolžnost. Romanskima boginjama Afroditi in Venus je bila sveta ptica zvesta spremljevalka. V krščanstvu prinaša ljubezen, mir in upanje in predstavlja svetega duha. Noe-tu na primer prinese oljčno vejico, kar je pomenilo konec naravne katastrofe in spravo med bogovi in človeštvom. Japoncem je golobica z mečom prinašala konec vojne. Indijski bog ljubezni Kamadeva je jahal na golob-ici “oborožen” z rožami v toku za pušcice in je simboliziral mir in božanstvo.V modernejši zgodovini so predstavniki Svetovnega kongresa za mir naročili Picasso-u podobo za mir. Odločil se je za belo golob-ico … golob-ico miru. …

  Dogodki so lahko za:

  poroke, kulturne, zabavne, športne prireditve, otvoritvene slovesnosti, obletnice, praznovanje obletnice rojstva, dobrodelnih prireditvah, verske slovesnosti, maturantska slovesnost, …Golob-ica s svojo brezmadežno belino, lepoto in nežnostjo simbolizira vse tisto, kar je v človeku nepokvarjenega – njegovo čisto dušo.Podoba golob-ice so v različnih kulturah čislali različno, a v vseh je predstavljala dobre, lepe lastnosti in oznanjala srečne dogodke. V starem Egiptu so častili njeno nedolžnost in jo razumeli, kot prinašalko miru.

  SVETOVANJE IN ORGANIZACIJA POROK

  SLOVENSKA – POROČNA MARKETINŠKA MREŽA PLUS
  Za vse dodatne informacije smo Vam vedno na voljo na telefonih:
  00386 40 574 609 gdč. Špela Šebenik
  00386 68 148 348 g. Šebenik Dušan ml.
  E-MAIL info@e-poroka.com – spelasebenik@gmail.com


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp