HOTEL ROZKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL ROZKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOTEL ROZKA

   Ambrož pod Krvavcem 55, 4207 Cerklje na Gorenjskem

   Telefon: +386 (0)31 336 340

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA
  Albumweddings
  Nika & Neja Photography

  Ustvarjalci preprostih vendar edinstvenih praznovanj čustev

  Poročna lokacija I Organizacija I Fotografija

  Vaš obisk je naša radost. Dobrodošli! Smo mlado družinsko podjetje, treh generacij. Ustvarjamo, si podajamo znanje iz turizma, gostoljubja in umetnosti dogodka. Vedno stremimo k odkrivanju edinstvenih izkušenj. Gostoljubje smo ljudje, zato je naše poslanstvo nuditi nov standard domačega vzdušja.
  Misli usmerjamo na podrobnosti, na najmanjše in tiste najbolj skrite. Skupaj načrtujemo in organiziramo celovito zgodbo ter doživetje, ki se bo zapisala v vaša srca.

  Hotel Rozka in Alpska Idila

  Prepustite se alpsko-kmečkemu stilu Hotela Rozka ob živem ognju ter domačem ambientu, v slikovitih Kamniško-Savinjskih Alpah na nadmorski višini 1491 m, nad dolino tisočerih luči.
  Rozka nudi 22 sob, s skupno 100 ležišči. Iz glavnega prostora, v katerem sta restavracija in bar s kapaciteto do 120 sedišč, nas steklena panorama povabi na teraso s kapaciteto do 120 sedišč, katera si lasti ene izmed najlepših pogledov na Gorenjsko.

  Albumweddings

  Hotel Rozka nudi pravo domačo kuhinjo po več desetletnih izkušnjah in izpopolnjenih receptih predhodnih generacij. Prizadevamo si za uporabo lokalno pridelanih sestavin in striktno kuho, ustvarjeno v domači kuhinji Hotela Rozka. Gorske ter pristne slovenske jedi po nostalgičnih receptih nam predstavljajo izziv. Želimo jih na star, vendar nov način ustvarjalno predstaviti še atraktivnejše.

  NAMESTITEV in sprostitev

  Prostorne nastanitvene enote vključujejo panoramski pogled na gore.

  Alpsko opremljena finska savna v Hotelu Rozka nudi popolno intimno izkušnjo. V prijetnem prostoru za sproščanje daje poseben čar zastrta topla svetloba ob mavrici barv savne, domač čaj in sveže sadje. Ob rezervaciji termina si lahko zagotovite čas, ki bo namenjen samo vam in vaši družbi v popolni intimi savne in wellnessa.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp