HOTEL ROZKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL ROZKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HOTEL ROZKA

  Ambrož pod Krvavcem 55, 4207 Cerklje na Gorenjskem

  Telefon: +386 (0)31 336 340

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Hotel Rozka se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planoti Gospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču.

Hotel Rozka, opremljen v alpskem stilu, ob kaminu in domačemu vzdušju pričara posebno doživetje vsakomur, ki se temu prepusti.

Oddaljenost od hotela: prestolnica Ljubljana 44 km, letališče Jožeta Pučnika 22 km, Bled 55 km, Postojnska Jama 92 km.

Hotel leži na 1500 metrov nadmorske višine in ponuja pogled na Slovenijo in dolino tisočerih luči ter bogat izbor alternativ za šport, zabavo ter sprostitev. Nudi 19 enot s skupno 115 ležišči, finsko savno, brezžični internet, TV, teraso, restavracijo, bar in sejno sobo.

Oddih, kot ga ponujata Krvavec in Hotel Rozka, je zasnovan na temeljih dobrega počutja in na potovanju različnih sprostitvenih možnostih, odvisno od letnega časa.
Skozi celotno leto Hotel Rozka nudi savno, sončenje na terasi ali sproščanje v čisti naravi med drevesi. Prijetne poletne temperature omogočajo sprehode na svežem zraku tudi dolgo v noč, opazovanje luči v dolini in različne aktivnosti čez dan.
V zimskem času se po aktivnem dnevu na snegu lahko sprostite v finski savni ali pa si privoščite kratek sprehod po snežni podlagi.

poročni obredi in slavja

Na vajin poročni dan, mora enostavno biti vse popolno ter osupljivo. Hotel Rozka vama nudi popolno gorsko vzdušje, topel ter domač ambient v hotelski restavraciji katera sprejme do 80 svatov, v poletnih mesecih pa še bolj atraktivno možnost, na terasi ob pogledu na tisoče luči v dolini z romantičnim ambientom, z možnostjo do 150 svatov.

Poroka na Krvavcu je posebna že zato, ker svatje uživajo v čudovitem razgledu najvišje poročne lokacije v Sloveniji, svežem zraku in lepotah gora. V zimskem času pa dobi poroka poseben čar, saj se lahko vsi svatje do lokacije poroke pripeljejo tudi z gondolo, ženin in nevesta pa imata na voljo več zabavnih načinov prihoda: s sedežnico, snežnimi sanmi, pasjo vprego ali pa kar na smučeh.

restavracija rozka

Počitek po napornem dnevu, z domačim kuhanim vinom, pivom ali domačim planinskim čajem v Rozka BARU, vas bo zagotovo navdušil ter vam povrnil moči. Gostje se lahko prepustite živahnemu pogovoru, se podkrepite s toplo malico, s pokušino nekaterih žganih lokalnih pijač, ali pa se preprosto sprostite v toplem, prijaznem okolju.
Jutra začnite ob nekaj različnih in bogatih zajtrkih, iz lokalno ter sezonsko pridelanih dobrot.

Večere preživite v popolnem zimskem ambientu ob toplem kaminu. V jasnih dneh vas na obrok na prostem vabi s soncem obsijana terasa z najlepšim razgledom.
Naše prizadevanje in ustvarjalnost ne poznata meja. Če praznujete in imate posebne želje, ne oklevajte in nas o njih seznanite.
Hotel Rozka nudi tudi vrhunsko dovršeno dietno, vegansko in vegetarijansko hrano. Dietne sestavine hranimo ter pripravljamo v ločenem prostoru. Jedilnik nudi širok izbor jedi po vaših željah.

NAMESTITEV in sprostitev

Prostorne nastanitvene enote vključujejo panoramski pogled na gore.

Alpsko opremljena finska savna v Hotelu Rozka nudi popolno intimno izkušnjo. V prijetnem prostoru za sproščanje daje poseben čar zastrta topla svetloba ob mavrici barv savne, domač čaj in sveže sadje. Ob rezervaciji termina si lahko zagotovite čas, ki bo namenjen samo vam in vaši družbi v popolni intimi savne in wellnessa. Wellness nudi finsko savno, tuš, brisače, ležalke, čaj,vodo, sadje in sproščujočo glasbo.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp