HOTEL ROZKA

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL ROZKA

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOTEL ROZKA

   Ambrož pod Krvavcem 55, 4207 Cerklje na Gorenjskem

   Telefon: +386 (0)31 336 340

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Hotel Rozka se nahaja v slikovitih Kamniško-Savinjskih Alpah na nadmorski višini 1491 m. Hotel vam nudi gorsko nastanitveno izkušnjo, užitek ob razgledih slovenskih mest ter gorovij. Zaljubite se v Hotel Rozka v vseh štirih letnih časih: prebudite se ob naravi v osvežujoči pomladi, pridite po nove avanture v poletju, naj vas navdihne barvita jesen in se zopet vrnite v zimi, v snežno pravljico.

  Hotel Rozka - poročni obred

  Rozka v svojih prostorih ponuja edinstven ambient za možnosti organizacije dogodkov in pogostitev. Zunanje dogajanje je postavljeno na teraso v osrčju narave, v notranjosti pa se dogajanje lahko odvije v kmečkem, alpskem prostoru ali stekleni dvorani.

  Poroka na Krvavcu je posebna že zato, ker svatje uživajo v čudovitem razgledu najvišje poročne lokacije v Sloveniji, svežem zraku in lepotah gora. V zimskem času pa poroka dobi še poseben, edinstven čar.

  Hotel Rozka in Alpska Idila

  Prepustite se alpsko-kmečkemu stilu Hotela Rozka ob živem ognju ter domačem ambientu, v slikovitih Kamniško-Savinjskih Alpah na nadmorski višini 1491 m, nad dolino tisočerih luči.
  Rozka nudi 22 sob, s skupno 100 ležišči. Iz glavnega prostora, v katerem sta restavracija in bar s kapaciteto do 120 sedišč, nas steklena panorama povabi na teraso s kapaciteto do 120 sedišč, katera si lasti ene izmed najlepših pogledov na Gorenjsko.

  Hotel Rozka nudi pravo domačo kuhinjo po več desetletnih izkušnjah in izpopolnjenih receptih predhodnih generacij. Prizadevamo si za uporabo lokalno pridelanih sestavin in striktno kuho, ustvarjeno v domači kuhinji Hotela Rozka. Gorske ter pristne slovenske jedi po nostalgičnih receptih nam predstavljajo izziv. Želimo jih na star, vendar nov način ustvarjalno predstaviti še atraktivnejše.

  Kmečki prostor

  Prostor omogoča pogostitev z do 20 sedišči. Prostor je namenjen dodatnim kreacijam v sklopu dogodka, ki ga organizirate.

  Alpski prostor

  Osrednji prostor hotela pričara topel in domač ambient. Prostor omogoča pogostitev z do 90 sedišči. Prostor omogoča različne postavitve v prostoru, zato je primeren za različne skupine in različne tipe pogostitve.

  Steklena dvorana

  Prostor omogoča pogostitev z do 50 sedišči. Prostor omogoča različne postavitve v prostoru, zato je primeren za različne skupine in različne tipe pogostitve. V sprejemnem prostoru lahko pripravimo primerno sprejemno pogostitev.

  Narava

  Na gorskih poteh trenutki ostanejo kot spomin v povsem drugačni luči. Travniki, pašniki, gozdovi in vrhovi gora ponujajo številne možnosti trenutkov ujetih v večnost in fotografski okvir.

  Fotografija

  Ujeti trenutki v večnost in fotografski okvir.

  Dekoracija

  Pomembni so detajli, z malenkostmi in pozornostjo prostor spremenimo v edinstven ambient po vašem okusu. Kot pri ostali organizaciji vama svetujemo tudi pri aranžiranju. Ker je narava okoli nas najlepša kulisa, tudi sami strmimo k minimalizmu in naravnim materialom.

  Načrtovanje priložnosti

  Dogodek naj bo odraz vas. Vaši gostje naj z našo pomočjo začutijo iskrenost in pristnost dogodka. Skupaj z vami se trudimo, da ta posebni dan pripravimo v skladu z vašimi željami in potrebami.

  Prenočišča

  Prenočišča v kotičku narave. Hotel Rozka ponuja prenočitvene kapacitete, ter za manjše in večje skupine.

  NAMESTITEV in sprostitev

  Prostorne nastanitvene enote vključujejo panoramski pogled na gore.

  Alpsko opremljena finska savna v Hotelu Rozka nudi popolno intimno izkušnjo. V prijetnem prostoru za sproščanje daje poseben čar zastrta topla svetloba ob mavrici barv savne, domač čaj in sveže sadje. Ob rezervaciji termina si lahko zagotovite čas, ki bo namenjen samo vam in vaši družbi v popolni intimi savne in wellnessa.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp