HOTEL PIRAN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL PIRAN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOTEL PIRAN

   Stjenkova 1, 6330 Piran

   Telefon:  +386 (0)5 66 67 100

   HOTEL BARBARA

   Fiesa 68, 6330 Piran

   Telefon: +386 (0)5 617 90 00

    

    

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  hotel piran z idilično lokacijo ob morju

  Hotel Piran z idilično lokacijo direktno ob Jadranskem morju ponuja unikatno doživetje. Terasa 99 se nahaja na strehi, najvišji točki hotela in ponuja neprekinjen pogled na morje in s tem dihjemajoče sončne zahode. Z več kot 2400 urami sonca na leto je tako primerna za poročni obred v vseh letnih časih. Na Terasi 99 je mogoča izvedba civilnega obreda ter zabave s pijačo in prigrizki, medtem ko je za sedeče pogostitve na voljo pokrita terasa Restavracije Hotela Piran. Chefa Restavracije Hotela Piran, Milana Stanić in Damir Žižek, prisegata na lokalne sestavine najvišje kakovosti ter se držita tradicionalnih receptov, ki jih predstavljata v novi preobleki.

  Kapaciteta gostov na Terasi 99 - do 70 oseb (sedeče stoječa postavitev)

  Kapaciteta gostov na pokriti terasi Restavracije - do 70 oseb

  Barbara Piran Beach Hotel & Spa

  Sodoben hotel v najbolj zelenem zalivu slovenske Obale privablja goste, željne narave in bližine morja. Idilično poroko pripravimo na plaži pred hotelom, ki sega daleč v morje in tako nudi čudovito kuliso tako pomemben dogodek. Gostje lahko praznujejo v Restavraciji hotela, kjer chef Damjan Čulk prinaša na mizo sodobne kreacije krožnikov, ki jih pospremimo z izbranimi vini.

  Kapaciteta gostov v Restavraciji - do 40 oseb

  Boutique Hotel Portorose

  Portorož je že od nekdaj sinonim za eleganco in kakovostno ponudbo, kar združujemo tudi v Boutique Hotelu Portorose. Poroko izvedemo v idiličnem parku, ob bazenu ali na prostorni sončni terasi. Z različnimi možnostmi lahko poročni par izbere prav tisto, ki je krojena po meri in je tako edinstven dogodek. Poročno kosilo ali večerjo pripravimo ob bazenu ob soju luči, ob elegantnih okroglih mizah sončne terase ali v hladnem zavetju restavracije. Chef Aleksandar sledi trendom in tako kreira umetnine, ki zadovoljijo tudi največje gurmane.

  Kapaciteta bazen - do 60 oseb

  Kapaciteta sončna terasa - do 120 oseb

  Kapaciteta restavracija - do 60 oseb


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp