HOTEL BELVEDERE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HOTEL BELVEDERE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HOTEL BELVEDERE

   Dobrava 1a, 6310 Izola

   Telefon: 05-6605 100

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Dobrodošli na najlepšem kulinaričnem razgledu v Izoli. Biser Belvedere Resorta je Restavracija Kamin, ki se ponaša s teraso s čudovitim pogledom na Izolo in Tržaški zaliv.

  Nastanitev Belvedere Resort Hotels se nahaja 4 km od centra Izole, približno 100 m nad morsko gladino v Krajinskem parku Strunjan. Ponuja pogled na morje, restavracijo ter sezonski zunanji bazen s teraso za sončenje. Na voljo sta tudi brezplačno parkirišče in brezplačen brezžični internet.

  Romantična poroka z najlepšim razgledom

  Prelep razgled na morje in odmik od mestnega vrveža bo pravi balzam za vas in vaše svate. Prepustite se nam in doživite pravo istrsko pravljico…

  Restavracija premore 120 sedežev v veliki sali in 40 sedežev v Kaminu. Na terasi lahko izven sezone uživa približno 140 ljudi, zato je prostor idealen za poroke, rojstne dneve ter druge posebne priložnosti.

  Znotraj hotela, restavracija Kamin ponuja le najboljše. Ponudba vključuje predvsem istrske in ribje specialitete, najdete pa lahko tudi bolj mednarodne jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujemo sami.

  V skritem kotičku, na Belvederju nad Izolo vas pričakujemo s široko ponudbo kozmetičnih in masažnih storitev, savne, notranjega bazena in VIP savne. Dovolite si vzeti trenutek zase in se nam prepustite. Za vas bomo poskrbeli od glave do peta, saj naše storitve vključujejo vse od popolne nege obraza do oblikovanja telesa ter sprostitvene masaže.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp