HIŠA VIN DOPPLER

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA VIN DOPPLER

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HIŠA VIN DOPPLER

   Kozjak nad Pesnico 79, 2201 Zgornja Kungota

   Telefon: +386 (0)41 73 73 73

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Hiša vin Doppler se nahaja na 380 metrih nadmorske višine in 9-ih hektarjih, kjer se vam bo ob prihodu na vrh dodobra odprlo srce. Na eni strani obdani s šentiljskimi griči in na drugi s pesniško dolino boste že ob prihodu začutili bogastvo zgodovine in tradicijo družinskih vezi.

  V tistem ranem jutru davnega leta 1815, ko se je sonce prebujalo nad kozjaškimi hribi in so njegovi žarki božali travo Pesniške doline, benediktinci Admont niso niti slutili, da se bo prva vinska trta, ki so jo zasadili na razprtem pobočju, obdržala vse do današnjega dne. Od prve do druge in tretje nežne sadike je z njihovim trdim delom kmalu nastalo 38 hektarjev veliko posestvo, ki so ga marljivi benediktinci negovali in cenili kod svoje največje bogastvo vse do 1938. leta.

  poroka v hiši vin doppler

  Hiša vin Doppler se nahaja na 380 metrih nadmorske višine, kjer se vam bo ob prihodu na vrh prav zares odprlo srce. Na eni strani so obdani s šentiljskimi griči in na drugi strani s pesniško dolino. Doživite svojo poročno pravljico sredi vinogradov, skoraj pri oblakih in ob čudovitem sončnem zahodu. Poročno zabavo pa zaključite v eni najbolj sodobnih vinskih kleti v Evropi, ki se razprostira na 600 kvadratnih metrih.

  Poleg čudovite lokacije za vašo poročno slavje, vam Hiša vin Doppler ponuja seveda odlična vina, za popotnico v srečen zakon.

  hiša vin doppler in magičen civilni obred v objemu narave

  Za nepozaben poročni dan vam bomo pripravili civilni obred v objemu narave! Vaš poseben dan bomo prilagodili vaši željam.

  Načrtujta poroko skupaj z nami in naj načrtovanje vajine poroke postane vajino skupno doživetje.

  VINska klet doppler

  Hiša vina Doppler je moderna klet, ki stoji na vrhu hriba s 360-stopinjskim razgledom. Na sončni terasi vam bomo postregli s hladno penino ali umirjenim vinom, za tiste, ki ne prisegate na mehurčke.

  Vinska klet hiše Doppler se nahaja v globini 5 metrov in se razprostira na 600 m2 površine. Vrhunska oprema in najobčutljivejši senzorji merijo koncentracijo ogljikovega dioksida in takoj ustavijo morebitno povečanje koncentracije. Vse lastnosti vina se merijo, beležijo in nadzorujejo v laboratoriju hiše Doppler in tukaj nastajajo najboljša žlahtna bela vina.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp