HIŠA POSEBNE SORTE

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA POSEBNE SORTE

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HIŠA POSEBNE SORTE

   Telefon:  05 7690 000

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Hiša posebne sorte, kjer je tudi poroka posebne sorte. Hiša posebne sorte se nahaja stičišču Krasa in Vipavske doline ter v neposredni bližini Štanjela. Ime je dobila po sedaj že izumrli rodbini Kodre, ki se je sem naselila pred nekaj stoletji. Leži v dolini reke Branice, ki loči Vipavsko dolino in Krasom. Tipična primorska vasica ponuja pravo mero tistega, po katerem hrepeni sodobni človek.S svojo neoporečnostjo, pristnostjo ter domačnostjo lahko očara vsakega, ki se vozi tod mimo.

  HIŠA POSEBNE SORTE – KJER JE TUDI POROKA POSEBNE SORTE

  »Domačija Hiša posebne sorte svojo vizijo dosega s kakovostno in izvirno ponudbo. Vsebuje simbiozo lokalnih danosti (narava,vinogradništvo, klima) in znanj (osebna znanja; poznavanje kulture, tradicije, terapevtska znanja; zunanji sodelavci). Naš kreativni ščepec, ki nas loči od ostalih je dosežen z domiselnim vključevanjem potencialov in njihovim večplastnim povezovanjem (narava-kultura-tradicija-zdravje) v enovito zgodbo. Obiskovalec se lahko tako prepusti zgodbi, v katero je postavljen in ji tako sledi od začetka do konca. Seveda pa, kar je za nas najpomembnejše, obiskovalec se v dneh bivanja pri nas popolnoma sprosti in osveži s pozitivno energijo.«

  KER JE HIŠA, HIŠA POSEBNE SORTE JE TUDI POROKA IN POROČNO SLAVJE POSEBNE SORTE

  Naše poslanstvo je tudi vključevanje lokalne skupnosti v dejavnost turistične kmetije. Pri zagotavljanju surovin, hrane, izdelkov domače obrti, pomoči pri organiziranju aktivnosti in občasnemu povečanju obsega dela ima kmetija v programu tudi vključitev ožje in širše družine ter ostalih krajanov.

  Okusi preteklosti danes, je vodilo, ki Vas bo popeljalo skozi posebnosti lokalnih kulinaričnih izročil, ki Vam jih ponujamo v naši hiši.

  Kulinarična ponudba Hiše posebne sorte se nanaša predvsem na tipične primorske jedi, ki so značilne za te kraje in v katerih se, tako kot v sami pokrajini, kaže izjemna pestrost in raznolikost okusov. Poleg avtohtonosti, je za večji del dobrot, ki Vam jih ponujamo, značilna ekološka predelava, zato se ponudba okusov preko letnih časov nenehno spreminja.
  Več: https://sorta.si/


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp