HIŠA MEDU BOŽNAR

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA MEDU BOŽNAR

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

     

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HIŠA MEDU BOŽNAR

   POLHOV GRADEC 72, 1355 POLHOV GRADEC

   Telefon:  01 364 00 20

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  čebelarstvo božnar

  Božnar čebelarstvo je podjetje, ustanovljeno leta 1990. Imamo dolgoletne izkušnje s področja pridelave in predelave čebeljih pridelkov. Surovine dobimo tudi od zunanjih sodelavcev – čebelarjev . Tako imamo vedno na razpolago vse vrste medu, ki jih lahko pridelamo v Sloveniji. Trudimo se, da kupcem ponudimo najkvalitetnejše izdelke. Ne pozabljamo pa tudi na način ponudbe, kajti dober izdelek zasluži, da ga prodajamo tudi v lepi in kvalitetni embalaži. Naše izdelke lahko kupite v bolje založenih trgovinah po Sloveniji ali pri nas v Polhovem Gradcu.

  Podjetje dela v prostorih Doma čebelarjev v Polhovem Gradcu. Polhov Gradec je manjši kraj v osrčju polhograjskega hribovja, ki vas bo navdušil z neokrnjeno naravo, bogato kulturno in naravno zapuščino.

  med kot poročno darilo

  Iščete popolno darilo za poroko? Med ni samo vabljiva začimba, ampak ima tudi svojo kulturo. Med je bil stoletja prvo sladilo na svetu. Že od pradavnine so čebele povezane z mišljenjem in življenjem ljudi. Ves čas je imel velik pomen v prehrani, mitologiji, kulturi in v medicini. Med je veljal za hrano bogov.

  Podarite ga lahko za darilo vašim svatom na poroki, ki ga vam ga lahko zapakiramo v škatlice poljubnih barv ali na temo vaše poroke.

  Iz kvalitetnega sadnega žganja in najboljšega medu smo pripravili medeni liker .

  sekira v medu

  Sekira v medu je izdelek, ki predstavlja slovenski pregovor " Naj ti sekira pade v med"
  Izdelek sestavlja med, sekira iz čebeljega voska v medu in tulec, ki je imitacija drevesa iz katerega je med. Priložena je knjižica o medu v slovenskem in angleškem jeziku.
  Sekira v medu je edini slovenski pregovor, ki ga lahko primete v roko oz. je uporaben izdelek.

  goldhoney

  Goldhoney je proizvod, kjer smo v naravni med dodali čisto zlato. Med že od nekdaj pooseblja nesmrtnost in ponovno rojstvo. Daje moč, krepi možatost in prispeva k plodnosti. Zlato ali svetleči žarek pa je tisočletja poznana mistična kovina, ki predstavlja perfekcijo stvari. Že pred več tisoč leti so verjeli, da njegova prisotnost v telesu poživlja telo, zdravi in ohranja mladost ter vrača dobro počutje. Naj kombinacija teh dveh žlahtnih snovi postane tudi vaš svetleči žarek.

  MEDENA KOZMETIKA BEE BEAUTY

  Čebelji vosek, med, matični mleček in propolis so idealne surovine za nego kože. Kolekciji medene kozmetike ZALA, ki jo proizvajamo že 25 let, smo dodali novo kolekcijo BEE BEAUTY. Kolekcijo sestavljajo: krema s čebeljim voskom in medom, krema s čebeljim voskom in matičnim mlečkom, krema s čebeljim voskom in propolisom, šampon z medom in propolisom ter eteričnim oljem sivke ali rožmarina, med za masažo, medeni piling in medene kopalne soli z rožmarinom, sivko, vrtnico in cimetom, balzam za ustnice in več vrst mil.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp