HIŠA LISJAK – KOZOLEC PRI RIBNIKU

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA LISJAK – KOZOLEC PRI RIBNIKU

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

    

 • PRIKAŽI KONTAKT

  HIŠA LISJAK

  MIKLAVŽ PRI TABORU 12, 3304 TABOR

  Kontaktna oseba: g.Mirko

  Telefon: 051 365 040

  FACEBOOK: HIŠA LISJAK

 • SPLETNA STRAN
 • LOKACIJA

Kozolec pri ribniku


V življenju se pogosto srečujemo s stresnimi situacijami, vendar poroka ne bi smela biti ena izmed njih. Ko se želite v krogu najbližjih zaobljubiti svoji boljši polovici, je stres zadnje, kar potrebujete. Da bi vaš »dan neskončnih sanj« potekal kot mora, so pri Hiši Lisjak na koščku skritega zelenega gaja v Miklavžu pri Taboru (Vransko) pričarali poročno pravljico, ki jo je vredno odkriti.

Zaradi oddaljenosti od večjih mest, vam ta lokacija ponuja idilično vzdušje v osrčju narave ter zahvaljujoč uigrani Lisjakovi ekipi tudi vse potrebno za celostno izvedbo poročnega slavja, obenem pa je lahko dosegljiva, saj se nahaja ob glavni prometnici v smeri proti Celju.

Predstavljajte si velik zelen ribnik, obdan z gozdičkom, travnato potjo in grmički. Ribnik se zaključi z rdečo preprogo za izvedbo civilne poroke tik ob vodi, obkrožajo pa ga premišljeno postavljeni leseni kozolci zaprtega tipa za druženje, pogostitev in praznovanje pozno v noč. V neposredni bližini stoji še unikatna kapelica za tiste, ki si želijo tudi cerkvenega obreda.

Lokacija nudi veliko notranjih in zunanjih prostorov za pogostitev (več-hodni meniji/samopostrežni bife/catering) in ostale aktivnosti: oder za živo glasbo in plesišče, možnosti za izvedbo projekcij, zabavnih iger ... Ob ribniku je najti tudi odprti žar in krušno peč, sedišča za druženje in počitek ter možnost skupnih ležišč za najbolj utrujene.

Vodila Hiše Lisjak so: ponuditi gostom nepozabno izkušnjo, ki jo sestavlja specifika kraja in objektov, vrhunski jedilnik iz lokalno pridelanih sestavin, profesionalna postrežba ter pomoč pri organizaciji vseh vidikov programa. Gostoljubne lesne konstrukcije je ekipa uspešno prilagodila potrebam moderne družbe, poskrbljeno pa je tudi za sanitarije in parkirna mesta.

Posebnost Kozolca pri ribniku je torej v kombinaciji naravne, domačne idile in sodobnih kulinaričnih pristopov. Vsi, ki znate ceniti to dragoceno kombinacijo, boste nad Lisjakovo kreacijo brez dvoma navdušeni.

Ponudbo Hiše Lisjak dopolnjujejo še tri lokacije: Gostilna Pri mamici, Restavracija Center ter alternativna poročna lokacija Na jasi.

Informacije in rezervacije sprejemamo na telefonski številki 051 365 040.


Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

Naši organizatorji1 imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin budget optimalno izkoriščen.

“Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

STOPIMO V KONTAKT


ScrollUp