HIŠA JERIN

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HIŠA JERIN

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HIŠA JERIN

   Jurčkova cesta 101, Ljubljana

   Telefon: (01) 280 11 26

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Družinska restavracija hiša Jerin, ki na Ljubljanskem barju svojo kulinarično zgodbo piše že od leta 1992. Našim gostom želimo ponuditi okusno domačo hrano v kombinaciji z dobrim vzdušjem. Gostilna je v današnji obliki zaživela, ko sva moči združili lastnica Petra s hčerjo Mašo. V hiši še danes, kot od vsega začetka, vladajo nasmeh in jedi pristnih okusov. Gostov se ne trudimo navduševati s (pre)široko ponudbo, saj prisegamo na izbrane, a dovolj raznolike krožnike, ki skupaj s prijetnim ambientom in srčno postrežbo nahranimo dušo ter združujemo sestavine lokalnih pridelovalcev in tradicionalne recepte, predstavljene na sodoben način.

  hiša jerin za praznovanje dogodkov

  Iščete prijeten prostor za druženje ali praznovanje dogodkov kot je poroka, rojstni dan, obletnice, zaključene družbe ali ostale osebne praznike? Hiša Jerin vam nudi vse to in še več.

  Obvestite nas o vaših željah in si zagotovite dovolj prostora za nepozaben dogodek.

  catering na vaši želeni lokaciji

  Poskrbimo za skrbno pripravljen catering za različne dogodke kot je poroka, rojstni dan, pogostitve, zaključene družbe, teambuildinge in ostale slavnostne dogodke. Na voljo je bogata izbira različnih jedi - tako sladkih kot slanih, ki jih po vaših željah prilagodimo.

  Poskrbimo za vrhunsko kulinariko saj nas v Hiši Jerin veže strast do kuhanja ter ustvarjanja edinstvenih domačih specialitet, ob katerih vam brbončice kar same zaplešejo.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp