HATANA PLESNI TEČAJI

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A HATANA PLESNI TEČAJI

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   HATANA PLESNI TEČAJI

   Telefon:  040 239 917 ali na 040 388 883

   Kontaktna oseba: Mitja Benčina

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

   PO CELOTNI SLOVENIJI

  Mitja Benčina ali t.i. mojster Hatana, je vsestranski umetnik, gibalec ter dolgoletni profesionalni plesalec, plesni učitelj in koreograf. S plesom in ognjem se namreč ukvarja že več kot 20 let.

  Vaš posebni dogodek ali poroko bo popestril s plesnim tečajem za mladoporočence in/ali plesno-akrobatskim ognjenim šovom.

  hatana plesni tečaji za bodoča mladoporočenca

  Vsak ples mladoporočencev je lep in nekaj posebnega, ko se na plesišču povežeta medsebojna ljubezen, nežnost in občutek sreče, da sta končno postala mož in žena.

  Za pomoč pri ostalih malenkostih, kot so učenje plesne tehnike, koreografije in pripravo poročnega mix-a pa nas kontaktirajte na: 040 239 917, bencina.mitja@gmail.com.

  V vlogi plesnega učitelja in koreografa prvega plesa bo Mitja prisluhnil vašim željam, in poskrbel da bosta mladoporočenca na poročni dan na plesišču zagotovo zažarela.

  animacija vašega dogodka z ognjeno predstavo

  S svojo atraktivno plesno-akrobatsko ognjeno predstavo bo mojster Hatana poskrbel, da bo vaš zasebni ali poslovni dogodek zagotovo nekaj posebnega in nepozabnega.

  Za ponudbo in več informacij smo vam na voljo na: 040 239 917, bencina.mitja@gmail.com.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp