GREDIČ

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GREDIČ

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GREDIČ

   Gredič, Ceglo 9, 5212 Dobrovo v Brdih

   Telefon: +386 (0)5 828 0120

   Mobilnik: +386 (0)40 477 817

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  Gredič je edinstven objekt v osrčju vinorodnih Goriških brd, ki jih krasijo dih jemajoči panoramski razgledi. Gredič s svojo lego odraža tudi značilnosti območja. Zasidran je namreč v regijo z bogato vinsko in kulinarično tradicijo ter mešanico alpskih in mediteranskih vplivov. Njegov pogled je usmerjen proti morju na jugu. Njegov hrbet pa je okrepljen z briškimi hribi in s snegom pokritimi alpskimi vrhovi v daljavi.

  Je idiličen kraj za uživanje v romantični večerji kot tudi za prirejanje različnih dogodkov. Lokacijo je lahko dostopna in ponuja intimno bivanje. 7 sob in suit ponuja zasebnost, mir in udobje v ambientu, ki vas bo očaral. Prepustite se razvajanju in toplemu gostoljubju v prostorih Grediča, ki so obdani s slikovito pokrajino. V vinoteki Gredič pa poskusite najboljša briška vina. Za popolne užitke pa bodo z gastronomskimi specialitetami poskrbeli še kuharski mojstri v naši restavraciji.

  gredič - Grajska poroka v čarobnih Brdih

  Gredič, položen v samo osrčje prelepe gričevnate pokrajine vinskih trt do koder seže pogled, bo zarisal sanjske kulise za vaš sanjski poročni dan.

  Grajski zidovi dvorca, toplina in udobje restavracije ter dih jemajoča eleganca vinoteke s svečanim templjem penin bodo navdih romantičnih spominov v vašem poročnem albumu. Pričarali bodo idilično prizorišče za izvedbo civilnega obreda s pogledom na brezčasne briške griče, skrbno urejeni ambienti v notranjosti s sodobnimi dodatki bodo vam in vašim gostom nudili razkošno izkušnjo na vsakem koraku.

  Poročni obred in slavje

  Terasa z razgledom na vinograde, impresivna vinoteka in restavracija ponujajo številne možnosti za organizacijo popolnega poročnega obreda. Zaradi prijetne klime z vplivom mediterana je sezona za poroke na prostem zelo dolga.

  Naši priznani kuharski mojstri bodo vašemu posebnemu dnevu dodali edinstven dotik in vas popeljali na izjemno gastronomsko popotovanje v eni od najbolj vznemirljivih kulinaričnih regij na svetu, ki se bo nadaljevalo s praznovanjem z vašimi bližnjimi do zgodnjih jutranjih ur.
  Gredič ponuja tudi prijeten ambient za bivanje in nočitev. Mladoporočencema in njunim gostom je na voljo vseh 7 sob, vključno z master suito, ki je kot nalašč za oblačenje in ličenje neveste in družic, ko se pripravljajo na obred. Toplo gostoljubje in očarljivi razgledi vas bodo navdihnili, naše osebje pa bo poskrbelo, da bo vaš posebni dan brezskrben in nepozaben.

  Zaupajte nam svoje želje in se prepustite izkušenemu osebju Grediča, da vas z vrhunsko postrežbo in kulinariko na tem čarobnem prizorišču v zasanjanih Brdih pospremi na vajino skupno življenjsko popotovanje.

  Ker je vsaka poroka čudovita zgodba zase, bomo v skladu z vašimi željami z veseljem pripravili ponudbo za vaš prav poseben dan.
  Za vprašanja in oglede nas kontaktirajte na: info@gredic.si / +386 (0)5 828 0120


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp