GRAVERSTVO IN ZLATARSTVO GRABUŠNIK

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAVERSTVO IN ZLATARSTVO GRABUŠNIK

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GRABUŠNIK ROBERT

   Telefon: 02 251 91 22, 041 874 429

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  POROČNI PRSTANI OD A DO Ž

  Naši poročni prstani so od začetka do konca izdelani v naši delavnici. Sami pripravimo material, ga obdelamo v želeno obliko, izdelamo vzorec, po potrebi vstavimo kamne in prstane sami ročno graviramo. Vaše »naše« poročne prstane obnovimo in očistimo kolikokrat letno želite. Vedno brezplačno. Za svoje delo nudimo vseživljenjsko garancijo.

  NAKIT IZDELUJEMO Z LJUBEZNIJO ŽE OD LETA 1972!

  Poročni prstani so simbol večne pripadnosti in zvestobe ljubljeni osebi. Pri nas izdelani poročni prstani so unikatni in izdelani po vaših željah. Prav zaradi tega lahko bodoča zakonca izbirata med našimi številnimi obstoječimi vzorci ali pa si zamislita povsem svoj model. Poročne prstane izdelujemo iz belega, rumenega, rose ali rdečega zlata. Izbirate lahko med enobarvnimi prstani ali kombinacijo dveh, treh ali vseh štirih barv. V poročne prstane vam po želji vstavimo naravne ali sintetične kamne. Med naravnimi je najpogostejši diamant brušen v briljantnem brusu. Odlikuje ga trajna obstojnost in brezčasen lesk. Diamantov sintetični nadomestek je cirkonij, ki ga lahko dobite v širokem barvnem spektru.

  Ko so prstani pripravljeni na vašo mero in še niso popolnoma dokončani, je priporočljivo da jih poskusite ali vam ustreza velikost. Na tem pomerjanju lahko še vedno spreminjate svoje želje glede vzorca, kamnov in širine prstanov.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp