GRAND HOTEL UNION EUROSTARS

 • ŽELIM PONUDBO

  POVPRAŠEVANJE BO PREJEL/A GRAND HOTEL UNION EUROSTARS

  Njihov odgovor lahko pričakujete v kratkem medtem pa poglejte preostale dobre ponudbe.

  • PRIKAŽI KONTAKT

   GRAND HOTEL UNION EUROSTARS

   MIKLOŠIČEVA 1, 1000 LJUBLJANA

   Telefon: 01 308 1270

   Kongresni center: https://www.grandhotelunioneurostars.com/kongresni-center.html

  • SPLETNA STRAN
  • LOKACIJA

  EKSKLUZIVNA ZGODBA O SREČI V OSRČJU MESTA

  V čudovitem Grand hotelu Union Eurostars, ki se ponaša z več kot 115 leti delovanja in veličastnim secesijskim arhitekturnim slogom boste našli pravega organizacijskega partnerja in lokacijo za popolno poroko.

  Pa naj gre za prvo ali četrto, ni pomembno, saj je vsaka unikatna. Tukaj lahko pričakujete, da vam bodo prisluhnili najbolj izkušeni, vam podali nasvet prepleten z vajinimi idejami in nadgrajen s kreativnimi predlogi, ki bo pripeljal do edinstvenega poročnega izkustva.

  PREDNOSTI ZA ORGANIZACIJO POROK V GRAND HOTELU UNION eurostars

  – Premijska lokacija v strogem centru Ljubljane ter v bližini matičnih uradov in cerkve,
  – Edinstvenost, priročnost
  – Prilagodljive poročne dvorane, ki omogočajo sprejem tudi na vrtu pod stoletnimi krošnjami kostanjev,
  – Vrhunska kulinarika in širok ter prilagodljiv izbor menijev hrane in pijače,
  – Popolna tehnična oprema (luči, audio&video oprema), možnost dodatne scenografije,
  – Varovana parkirna mesta v garaži; nudimo: 10 brezplačnih parkirnih mest, 50 % popust na redne cene, parkiranja za svate,
  - Hotelsko darilo za mladoporočenca - apartma na poročno noč s penino in sladkim presenečenjem

  In srečno sta živela, do konca svojih dni …

  Vajina poroka v Grand hotelu Union eurostars bo

  EKSKLUZIVNA zaradi svoje lokacije sredi edinstvenega mestnega utripa. In ker takšne, kot bo vajina ni najti nikjer, tudi na spletu ne.

  EDINSTVENA in PERSONALIZIRANA samo z vajino zgodbo. Ne kopirana, ne posplošena, ampak kreirana z vsebino, ki jo dihata le vidva, ki navdušujeta drug drugega in svoje bližnje. Izkušena organizatorka porok vaju bo vodila skozi labirint zamisli, želja ter idej in z vama ustvarila unikatno zgodbo.

  VELIČASTNA zaradi izbora unikatnega prostora, kjer preteklost in sodobnost ustvarjata veličastno prihodnost. Veličastna, ker bosta v zgodovinskem prostoru zapisala svojo navdihujočo zgodbo in jo na svoj način delila z najbližjimi. Lahko bo velika ali majhna, glamurozna ali preprosta, vendar v vsakem primeru veličastna in unikatna.

  VRHUNSKA z izborom kulinarike, nad katero bdi vrhunski kuharski mojster. Vrhunska bo z detajli, ki pišejo vajino zgodbo na vsakem koraku in pa s premišljenim izborom glasbe, ki bo zadovoljila vse na zabavi.

  Le katera med nami ni sanjala in si zamišljala svojega velikega poročnega dne?

  V Grand hotelu Union Eurostars verjamemo, da sanje lahko postanejo resničnost. Tudi tiste, ki se elegantno stkejo okrog vajinega velikega dne.

  Veličastna zgodba Grand hotela Union Eurostars, ki se je v osrčju Ljubljane začela prebujati leta 1905 je namreč že vse od njenih začetkov napovedovala nekaj posebnega. Ne le za goste, temveč tudi za tiste, ki bi v eni izmed treh Unionskih dvoran želeli nazdraviti skupnemu življenju.

  Lokacija, ki se priročno dotakne tako neposredne bližine cerkve Marijinega oznanjenja, kot tudi ljubljanskega gradu, ki ponosno stoji nad mestom in nenazadnje tudi matičnega urada, ki je od Grand hotela Union Eurostars oddaljen le nekaj korakov. Kot bi že tedaj vedeli, da bo dolga protokolarna tradicija Grand hotela Union Eurostars v Unionsko, Stekleno ali Belo dvorano redno privabljala svate iz vseh koncev in krajev …

  NAJVEČJA IN NAJBOLJ VELIČASTNA DVORANA GRAND HOTELA UNION EUROSTARS JE ZGRAJENA V SECESIJSKEM SLOGU.

  S svojo elegantno zgodovino pa bo brez dvoma pustila nepozaben pečat na vajinem velikem dnevu.

  V zadnjem času so tako doma, kot tudi v tujini vse bolj priljubljene gostije pod zvezdnatim nebom, za kar smo poskrbeli tudi pri nas. V senci stoletnih krošenj vam na Unionskem vrtu namreč pripravimo eleganten sprejem, ki bo vašemu velikemu dnevu vnesel dodatni pridih pravljičnosti. Prav tako pa v ponudbo nismo pozabili strniti niti udobnih namestitev in parkirnih mest. Ker so prazna parkirišča v mestnem jedru prej izjema, kot pravilo, vas v našem hotelu poleg namestitev namreč z zavarovanimi parkirišči, tik pod našim vhodom.


  Z NAMI DO NEPOZABNE POROKE

  Naši organizatorji imajo dolgoletne izkušnje in podrobno poznajo storitve na trgu. So specializirani za hitro pripravo na izvedbo dogodka in so na vajini poroki tudi prisotni ter neopazno poskrbijo, da poroka poteka po načrtu. Naše sodelovanje z več kot 500 podjetji po Sloveniji pa vama zagotavlja, da bo vajin proračun za poroko optimalno izkoriščen.

  “Prepričana sva bila, da je najem organizatorja samo dodatni strošek, ki ga njegova storitev ne opravičuje. Po sestanku sva se le odločila, da organizacijo prepustiva e-poroki. Sedaj sva vesela za to odločitev saj sva imela čudovito poroko, brez skrbi, da bo šlo kaj narobe. Splačalo se je tudi finančno saj so poskrbeli za finančno optimizacijo dogodka, ki se je na koncu še kako poznala”

  Zakonca Dolinar-Mikić (LJ)

  STOPIMO V KONTAKT


   ScrollUp